Co jsem dneska přišel domů (ca. v 18.30), fórum se načítá naprosto šíleně – po napsání adresy, jakož i pak odezva na každé kliknutí, vyžaduje minimálně půl minuty, někdy je to skoro 50 sekund.
Není to prohlížečem (Opera, kde jsem přihlášen, i Firefox jako nepřihlášený) a jiné stránky mi to taky nedělají.
Během načítání vidím ve status-baru toto: čekám na download.skype.com
Kde je chyba?
Pomalé načítání fóra – „čekám na download.skype.com“
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomalé načítání fóra – „čekám na download.skype.com“
podle mě to brzdí načítání Skype statů u místních uživatelů
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle té hlášky stahuješ něco přes Skype, které se spouští asi při startu PC, nebo máš na návštěvě "nezvaného hosta".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Skype jsem dneska ještě ani nespustil (nepovolil jsem mu autostart, spouštím ho ručně).
A na šmejda bych taky nesázel (před pár dny návrat k záloze Acronis True Image, Windows běží jak o život).
A koukám – najednou se všechno uklidnilo a už se stránky načítají normálně (ale opravdu ta situace trvala co jsem doma, tedy ca. dvě a půl hodiny).
A na šmejda bych taky nesázel (před pár dny návrat k záloze Acronis True Image, Windows běží jak o život).
A koukám – najednou se všechno uklidnilo a už se stránky načítají normálně (ale opravdu ta situace trvala co jsem doma, tedy ca. dvě a půl hodiny).
Když už jsme u toho Skype, tak koukám, že mi to hází (PC - HELP status), že jsem off-line a to tedy lže. Přitom mám vše potřebné povolené a dříve to neblblo. Teď koukám, že se někdy ani nenačte (zde) ikona Skype nebo špatně.
Mně to teď vůbec ikonky Skype neukazuje.
„Přitom mám vše potřebné povolené“ – myslíš tohle?: viewtopic.php?f=33&t=31725&p=199802&hilit=+skype#p199802
„Přitom mám vše potřebné povolené“ – myslíš tohle?: viewtopic.php?f=33&t=31725&p=199802&hilit=+skype#p199802
Jo. Asi bude nějaký výpadek na Skype serveru, nebo přímo tady.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Skype normálně běží, ale já jej zde nespouštím, takže chyba asi ve fóru na serveru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
To jo, ale ikony zde na fóru jsou chybné, pokuď vůbec jsou (dříve to bylo v pořádku):

mam to sami jako mylos skype ani v pc nemam 

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokoukal jsem a asi se něco nedobrého děje na serveru fóra. Uvidíme co se z toho vyvrbí.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj všem, díky moc za vaše info ohledně zpomalení. Včera jsem v tu dobu zrovna na fóru nebyl, nemohu tudíž posoudit....ale zdá se, že mezi zpomalením fóra a skype modem je určitá souvislost. Pokud by se to opakovalo a načítání by zůstávalo vyset na download.skype.com, MOD z fóra odebereme. Díval jsem se ještě na vytížení serveru a nezdá se, že by včera bylo nějak extrémně mnoho návštěv......hodně jich bylo, ale extrém to nebyl.
Jinak ikony skype se zobrazují pouze přihlášeným uživatelům..teď jsem se díval a zdá se, že ikona se zobrazuje ok.
Pokud na cokoliv podobného narazíte (zpomalení), dejte vědět
Díky
Jinak ikony skype se zobrazují pouze přihlášeným uživatelům..teď jsem se díval a zdá se, že ikona se zobrazuje ok.
Pokud na cokoliv podobného narazíte (zpomalení), dejte vědět

Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2475
-
od PARKR