Testovací fórum - pozice na hlavní straně fóra Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Testovací fórum - pozice na hlavní straně fóra

Příspěvekod Koja » 07 pro 2008 20:33

Připadalo nám, že samostatná kategorie na hlavní straně fóra je pro ne-windowsovský OS až příliš velký luxus.
Ano, tak je radši spojíme a dáme jí název Windows a ostatní operační systémy .. místo třeba "Operační systémy" :)

Ale snad je to jen otázkou zvyku.
Uznávám, že Linux neměl tolik topiců jako Windows, ale muset ho kvůli tomu spojovat? Ono to dopadne tak, že díky tomuhle kroku bude těch topiců na Linux ubývat, až zde nebude žádný, protože lidem se nebude chtít v tom přehrabovat a i pro nás, co jsme se na tuto sekci soustředili se stane, "díky" výše uvedeným důvodům, hledání nových problémů a jejich řešení ještě obtížnější a nepřehlednější a budete si moct sekci s klidem přejmenovat na OS Windows.

Nevím, tohle mi přišlo jako docela zákeřnej krok. Ale rozhodnutí bylo na vás. Do zákulisí fóra nevidím, tak se zeptám .. co vedlo ke spojení? Jenom to, že samostatná kategorie na hlavní straně fóra je pro ne-windowsovský OS až příliš velký luxus nebo v tom bylo i něco jiného (teď ani nevím, jestli to myslím ironicky a hnusně, asi ne .. třeba v tom mohla být potřeba ušetřit místo)?
Everybody lies so don't trust anyone. :)

Reklama
Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 07 pro 2008 23:28

Když už to tu takto probíráme...

Úplně prvním záměrem bylo vytvoření nové sekce VISTA s tím, že Windows NT4, 2000... zůstane zachována a Linux zůstane nedotčený. Poté se ukázalo, že spec. kategorie pro VISTY by mohla být zbytečná (mnoho uživatelů ji ještě nemá, není tolik odlišná od jiných Win) a tak se to celé zase spojilo. A když už jsme byli v tom spojování, přidali jsme k tomu Linux a byla z toho sekce Windows a ostatní...........

Windows jsme ponechali v názvu hlavně pro IT nováčky, aby si nemuseli lámat hlavu např. s tím, co že je to vlastně ten OS resp. Operační systém a kam vlastně vložit problém s jejich "okny".

P.S. účelem toho všeho bylo zpřehlednění úvodní strany fóra resp. vyhození sekcí, které nejsou příliš využívané

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 08 pro 2008 02:16

To koja Osobně funguju na upozornění na odpovědi do e-mailu to co se týče tématů se kterými jsem již měl něco do činění. Co se týče nových témat využil bych další nástroje jako nezodpovězené dotazy a hledání přímo v sekci OS. Pravda není to tak pohodlné ale jde to.

PS: Ješte jse si změny řádně neprohlédl jak bude chvíle a nebude se mi něco zdát to víš že si rýpnu. Když do kuličky nešťoucháš nekutálí se. Když si lýný prosazovat svoje názory vývoj stagnuje.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 08 pro 2008 09:19

To Honza : Upozornění na E-mail mám samozřejmě taky, jde mi o ty nové. Právě, vem si situaci
- ráno přijde někdo, kdo bude chtít poradit s Linuxem, založí topic. Já než se k němu třeba odpoledne/večer dostanu, tak už tady budou další topicy o Widlích a já mezi nima budu muset hledat ten s Linuxem .. jenže občas je problém to poznat jenom podle názvu (v TOPu mi pomáhalo od XXX v Linux), takže si budu muset všechny projít, jestli náhodou nějaký není o Linuxu
- předtím to bylo tak, že už z úvodní stránky jsem viděl, jestli je něco nového - podíval jsem se a viděl jsem červené kolečko u sekce Linux = nový příspěvek

To Ltb : Je rozdíl, když dáš dohromady Golden Delicious a Spartan (odrůdy jablek) a když smícháš jablka a hrušky.
Když k Widlím připojít do popisku slovo Vista, tak se nic moc nestane. Ale když spojíš Widle s Linuxem v nepřehlednou smršť oken, tak se bude dít to, co sem popisoval už dřív a to, co sem napsal teď Honzovi.

"účelem toho všeho bylo zpřehlednění úvodní strany fóra resp. vyhození sekcí, které nejsou příliš využívané"
Nedá mi to si nerejpnout .. myslím, že Linux měl +/- stejně nebo dokonce víc příspěvků, jako (než) třeba sekce
* D o w n l o a d *
, Programování a tvorba webu a co takové Klávesové zkratky ? :wink:

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 08 pro 2008 10:01

Žádná změna není nevratná a když se na to zpětně dívám, asi jsme opravdu smíchali jabka s hruškama. Dej mi trochu času, podívám se ještě jednou, jak si na tom Linux stál a dám vědět. Pokud o linux je zájem (a byly nová témata), asi by ho mělo smysl vrátit :-)

P.S. sekce Klávesové zkratky bude rovněž zrušena, na tu se v té první vlně zapomnělo

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 08 pro 2008 10:22

Budu se těšit na tvůj verdikt:)
Jinak kdybys chtěl ušetřit ten řádek na úvodní stránce, tak udělej sekci Operační systémy s podsekcí Widnows a Linux, to by snad nikoho nemátlo..

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 08 pro 2008 23:36

Tak nakonec měl Linux 1650 příspěvků, podobně jako zmiňovaný Download a Programování. Vrátil jsem ho zpět, malinko zobecnil a věřím, že nyní už bude vše v pořádku ;-) Díky, že jsi se ozval.

P.S. původní témata přesunu během následujících dnů, poté bude vše v původním stavu

Zdraví

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 09 pro 2008 00:22

Super, díky :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • ASUS TUF GAMING B550-PLUS pozice v RAM slotech Příloha(y)
    od Rewqa » 31 pro 2024 13:06 » v Problémy s hardwarem
    12
    6293
    od Rewqa Zobrazit poslední příspěvek
    31 pro 2024 23:52
  • Úpadek fóra. Příloha(y)
    od atari » 09 zář 2024 12:53 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    14
    9942
    od Ltb Zobrazit poslední příspěvek
    11 zář 2024 18:31
  • Přihlašování na fórum
    od liborek » 07 led 2025 17:26 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    2
    16933
    od Ltb Zobrazit poslední příspěvek
    20 kvě 2025 11:43
  • Odemčení již vyřešeného fóra Příloha(y)
    od Prorock » 17 lis 2024 09:35 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    2
    4920
    od Prorock Zobrazit poslední příspěvek
    17 lis 2024 11:06

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”