tak třeba tato viewtopic.php?p=374969#p374969 diskuse ne že by ve faq neměla co dělat ale táhne se to jako šnek než se dočteš výsledku.
Mám zas takový nápad je nevím jestli se vůbec uchytí a hlavně zdali se jej někdo ujme.
Pojďme vypsat konkurz na redaktora..tedy jednoho nadšence který prochází diskuse na PC help a ty zajímavé zpracuje do článku. Zatím bych to dál nerozebíral až pokud bude zájem. Jediné co návrhem sleduji Je FAQ čtivější a přehlednější.
FAQ - Zmatek nad zmatek. Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: FAQ - Zmatek nad zmatek.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ojj, tomu chudákovi přeji upřímnou soustrast... Jak se tady o tom bavíte-na mě asi moc nezáleží-ale nechal bych to klidně tak. Asi 50% lidí píše do ,,Problémů s hardwarem,, prosby o tip na pc nebo upgrade, a jen zbytek do ,,Novinek, tipů na dobrý hardware. A FAG je jen ,,pár,, OT příspěvků oproti tomu...
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nápad dobrý, ale mám bojara, že dobrovolně to nikdo nevezme. Leda by... co myslíš Honzo?... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Chudák redaktor! Číst - kopírovat - psát a pořád dokola, i když těch článků by zase tolik nebylo.
Určitě by šel k nějakým tématům zpracovat článek, jak se řešil a vyřešil zapeklitý problém, nicméně většina řešení není univerzální a tak co pomohlo jednomu nemusí pomoci druhému.
Spíš bych se zaměřil na hledání konkrétních rad a návodů, které platí obecně.
Např. Jak sesíťovat dva PC. Jak odstranit reklamy z ICQ a Skype atd.
Určitě by šel k nějakým tématům zpracovat článek, jak se řešil a vyřešil zapeklitý problém, nicméně většina řešení není univerzální a tak co pomohlo jednomu nemusí pomoci druhému.
Spíš bych se zaměřil na hledání konkrétních rad a návodů, které platí obecně.
Např. Jak sesíťovat dva PC. Jak odstranit reklamy z ICQ a Skype atd.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
To síťování by asi fakt bodlo. Jediný takový univerzální návod sem kdysi dal, tuším, Miras a od té doby již máme doma celkem běžně routery a wifi 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nad sesíťováním jsem sám uvažoval, zatím jsem měl ale trošku jiné starosti. Pokud by o to byl ale zájem tak bych zkusil udělat základní sesíťování 2 pc mezi sebou na základních OS (XP,Vista,7) i s obrázky.
S routery je to ale složitější - mohl bych napsat co je co (SSID, šifrování atd.), univerzální návod na různé routery ale neexistuje.
Měli byste teda o to zájem?
S routery je to ale složitější - mohl bych napsat co je co (SSID, šifrování atd.), univerzální návod na různé routery ale neexistuje.
Měli byste teda o to zájem?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
Já to myslel jako příklad.
Jsou dotazy které se často opakují a lidi musejí zas a zas psát to samé.
Jsou dotazy které se často opakují a lidi musejí zas a zas psát to samé.
Stejně se napřed zeptají, pak je tam někdo případně odkáže.. Pravidla taky nečtou 

Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Ať se zeptají, hlavně, že bude kam je poslat. Samozřejmě mám na mysli do FAQ, tamta druhá možnost tu byla vždy, ale nějak jí nepoužíváme 

Karlos: taky fakt (oboje
).

Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ono je to tak že nestíhám ani vlastní projekty jinak bych se ujmul , klíčil a vzkvétal. Mno doufal sem že se najde nějaký neposeda co neví co s časem a kousek nám ho věnuje.
Mno jinak námětů na článek je tu dost. Zkusme to tedy podle pana Wericha "Ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady uděláme moc" Jinak řečeno pokud narazíte na zajímavé téma které ještě není ve FAQ a nebo už ve FAQ je ale dle vás nedostatečně zpracované. Zamyslete se zdali právě vy nemůžete přispět.
To žbeky co se týče propojování počítačů jukni do článku "Stahování od A do Z" Je tam popsán alespoň hrubý základ a snad je to dost i pro Lamy abys nemusel vše zpracovávat znovu popřípadě domluva po SZ jsem ochoten ti uvolnit celé pasáže.
Mno jinak námětů na článek je tu dost. Zkusme to tedy podle pana Wericha "Ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady uděláme moc" Jinak řečeno pokud narazíte na zajímavé téma které ještě není ve FAQ a nebo už ve FAQ je ale dle vás nedostatečně zpracované. Zamyslete se zdali právě vy nemůžete přispět.
To žbeky co se týče propojování počítačů jukni do článku "Stahování od A do Z" Je tam popsán alespoň hrubý základ a snad je to dost i pro Lamy abys nemusel vše zpracovávat znovu popřípadě domluva po SZ jsem ochoten ti uvolnit celé pasáže.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: FAQ - Zmatek nad zmatek. Vyřešeno
Jan Pašek píše:tak třeba tato viewtopic.php?p=374969#p374969 diskuse ne že by ve faq neměla co dělat ale táhne se to jako šnek než se dočteš výsledku.
Mám zas takový nápad je nevím jestli se vůbec uchytí a hlavně zdali se jej někdo ujme.
Pojďme vypsat konkurz na redaktora..tedy jednoho nadšence který prochází diskuse na PC help a ty zajímavé zpracuje do článku. Zatím bych to dál nerozebíral až pokud bude zájem. Jediné co návrhem sleduji Je FAQ čtivější a přehlednější.
Díky za upozornění, tohle mi nějak uniklo - ve FAQ určitě nemá co dělat, přesunuto...
//EDIT: opravdu tam je ještě mnoho témat, co tam nepatří. Měl jsem za to, že jsem vše prošel, ale jak na to koukám, zřejmě jsem žil v omylu, že je tam pouze 1 strana a ne 3, omlouvám se - proběhne čistka č. 2.
//EDIT2: HOTOVO, uklizeno.
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”