FAQ - Zmatek nad zmatek. Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: FAQ - Zmatek nad zmatek.

Příspěvekod Jan Pašek » 03 srp 2010 06:27

tak třeba tato viewtopic.php?p=374969#p374969 diskuse ne že by ve faq neměla co dělat ale táhne se to jako šnek než se dočteš výsledku.
Mám zas takový nápad je nevím jestli se vůbec uchytí a hlavně zdali se jej někdo ujme.
Pojďme vypsat konkurz na redaktora..tedy jednoho nadšence který prochází diskuse na PC help a ty zajímavé zpracuje do článku. Zatím bych to dál nerozebíral až pokud bude zájem. Jediné co návrhem sleduji Je FAQ čtivější a přehlednější.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 03 srp 2010 07:00

Ojj, tomu chudákovi přeji upřímnou soustrast... Jak se tady o tom bavíte-na mě asi moc nezáleží-ale nechal bych to klidně tak. Asi 50% lidí píše do ,,Problémů s hardwarem,, prosby o tip na pc nebo upgrade, a jen zbytek do ,,Novinek, tipů na dobrý hardware. A FAG je jen ,,pár,, OT příspěvků oproti tomu...

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 03 srp 2010 07:01

Nápad dobrý, ale mám bojara, že dobrovolně to nikdo nevezme. Leda by... co myslíš Honzo?... :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 03 srp 2010 07:47

Chudák redaktor! Číst - kopírovat - psát a pořád dokola, i když těch článků by zase tolik nebylo.

Určitě by šel k nějakým tématům zpracovat článek, jak se řešil a vyřešil zapeklitý problém, nicméně většina řešení není univerzální a tak co pomohlo jednomu nemusí pomoci druhému.

Spíš bych se zaměřil na hledání konkrétních rad a návodů, které platí obecně.

Např. Jak sesíťovat dva PC. Jak odstranit reklamy z ICQ a Skype atd.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 03 srp 2010 10:51

To síťování by asi fakt bodlo. Jediný takový univerzální návod sem kdysi dal, tuším, Miras a od té doby již máme doma celkem běžně routery a wifi :wink:

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 03 srp 2010 12:06

Nad sesíťováním jsem sám uvažoval, zatím jsem měl ale trošku jiné starosti. Pokud by o to byl ale zájem tak bych zkusil udělat základní sesíťování 2 pc mezi sebou na základních OS (XP,Vista,7) i s obrázky.
S routery je to ale složitější - mohl bych napsat co je co (SSID, šifrování atd.), univerzální návod na různé routery ale neexistuje.

Měli byste teda o to zájem?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 03 srp 2010 12:14

Já to myslel jako příklad.

Jsou dotazy které se často opakují a lidi musejí zas a zas psát to samé.

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 03 srp 2010 13:15

Stejně se napřed zeptají, pak je tam někdo případně odkáže.. Pravidla taky nečtou :-(
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 03 srp 2010 13:37

Ať se zeptají, hlavně, že bude kam je poslat. Samozřejmě mám na mysli do FAQ, tamta druhá možnost tu byla vždy, ale nějak jí nepoužíváme :wink:

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 03 srp 2010 13:52

Karlos: taky fakt (oboje :lol: ).
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 03 srp 2010 16:24

Ono je to tak že nestíhám ani vlastní projekty jinak bych se ujmul , klíčil a vzkvétal. Mno doufal sem že se najde nějaký neposeda co neví co s časem a kousek nám ho věnuje.
Mno jinak námětů na článek je tu dost. Zkusme to tedy podle pana Wericha "Ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady uděláme moc" Jinak řečeno pokud narazíte na zajímavé téma které ještě není ve FAQ a nebo už ve FAQ je ale dle vás nedostatečně zpracované. Zamyslete se zdali právě vy nemůžete přispět.

To žbeky co se týče propojování počítačů jukni do článku "Stahování od A do Z" Je tam popsán alespoň hrubý základ a snad je to dost i pro Lamy abys nemusel vše zpracovávat znovu popřípadě domluva po SZ jsem ochoten ti uvolnit celé pasáže.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: FAQ - Zmatek nad zmatek.  Vyřešeno

Příspěvekod Ltb » 07 srp 2010 00:45

Jan Pašek píše:tak třeba tato viewtopic.php?p=374969#p374969 diskuse ne že by ve faq neměla co dělat ale táhne se to jako šnek než se dočteš výsledku.
Mám zas takový nápad je nevím jestli se vůbec uchytí a hlavně zdali se jej někdo ujme.
Pojďme vypsat konkurz na redaktora..tedy jednoho nadšence který prochází diskuse na PC help a ty zajímavé zpracuje do článku. Zatím bych to dál nerozebíral až pokud bude zájem. Jediné co návrhem sleduji Je FAQ čtivější a přehlednější.

Díky za upozornění, tohle mi nějak uniklo - ve FAQ určitě nemá co dělat, přesunuto...

//EDIT: opravdu tam je ještě mnoho témat, co tam nepatří. Měl jsem za to, že jsem vše prošel, ale jak na to koukám, zřejmě jsem žil v omylu, že je tam pouze 1 strana a ne 3, omlouvám se - proběhne čistka č. 2.

//EDIT2: HOTOVO, uklizeno.

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”