Otevřená zpráva pro Site Admina - Ltb (Vyřešeno) Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 09 led 2007 09:02

K tomu návrhu finanční odměny poradcům: nemyslím si, že je to dobrý nápad. Přispívám do tohoto fóra již nějaký ten pátek, ale nikdy mě ani nenapadlo, že bych za to chtěl nějakou odměnu kromě slova díky, pokud jsem někomu pomohl. To slovo mě totiž těší nejvíce. Jsem spokojen, pokud jsem někomu pomohl a on je také spokojen. Navíc si myslím, že pokud se někde točí peníze, tak to časem může přerůst do úplně jiných dimenzí, než k čemu toto fórum slouží. Ponechme tento stav takový jaký je a pomáhejme potřebným. Vždyť to neděláme z donucení!
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 09 led 2007 09:41

Radí se vždy zadarmo a proto že tě to těší nebo prostě naoplátku za služby které si využil. Ale jestliže si ještě udělám čas navíc a napíšu nějaký ten článeček třeba k tématu které se často opakuje abych těm co tu poskytují rady pomohl a mohli se věnovat problémům které nejsou tak časté Proč nemít zpětnou vazbu a alespoň zaplacené motohodiny u článku strávené. Jednak to potěší... Pro mladou je to zas dobrej špunt když jí zašustíš papírkem pod nosem přestane nadávat že se jí nevěnuješ a ty se zas hájíš tím že jednodušeji si přividělat neumíš. Samozřejmě pohledů na tuhle problnatiku je víc. Prostě takhle nějak sem to myslel.

PS: Pokud bychom chtěli v diskusi na toto téma pokračovat asi by to chtělo samostatný TOPIC.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Vyřešeno

Příspěvekod karlos » 09 led 2007 10:50

Zaznělo v této rozpravě mnoho příjemného (díky Weslo :lol: ), hezkého, ba i moudrého. Za chvíli to budou dva roky, co jsem vstoupil do této komunity. Někdy jsem se snažil poradit, někdy jen odlehčil situaci vtípkem a někdy jsem problém sám vytvořil. Za tu dobu jsem se od vás hodně naučil. A že je co se učit a od koho. Přesně jak to napsal Honza Pašek, spousta nicků je puncem osvědčené kvality. Nikdo tu nehraje na druhé "přesilovky" a to je fajn. Chodím na jedno modelářské fórum, kde je naše lodní modelářská špička, ale co jsou někteří z nich, za namyšlená hovada... :cry:
Abych to shrnul. Co mi PC-help dal? Řadu virtuálních přátel, na které se mohu obrátit, když potřebuji postrčit dále. To samé bych PC-helpu rád vracel 8)

Jo, a abych nezapoměl. Otevřený dopis pana Matonohy mi hovoří z duše, neboť to, že chci-li v pohraničí levný, rychlý net, tak si musím pronajmout rychlou "lajnu", rozvést ji po paneláku a podělit se o náklady se sousedy, je v podstatě jejich vina... :evil: No a tím se budeme zabývat v některém z mých příštích dotazů (až mi dojde dech) :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
    od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě
    12
    4704
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    27 pro 2024 12:29

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”