Přechod na PHPBB 3.0 - názory

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Chcete avatary vlevo nebo vpravo?

Vlevo
74
95%
Vpravo
4
5%

Celkem hlasů: 78

CrasherKill
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Přechod na PHPBB 3.0 - názory

Příspěvekod CrasherKill » 19 bře 2008 15:12

Nový vzhled fóra vypadá dobře :bigups: Jen těch top 30 mi tam trochu chybí ale myslím že je to jen o zvyku :smile:
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

Reklama
Sektor
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 19 bře 2008 15:50

Nevím proč měnit něco, co už se "usadilo" a fungovalo jak mělo. Bohužel díky vzhledu (asi jsem naivní, nevím) opouštím pomalui toto fórum. Mějte se a smějte se ...

*Sám nevím, ale chodil jsem tu i 10x denně - teď jsem tu po pár dnech .... takže tak.

Čau čau a PC ať šlapou jak mají ;-)
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 19 bře 2008 16:05

To Sektor : To ses sem chodil koukat jenom na vzhled fora? :idea: :| :lol: .. hold věci se vyvíjí, jsou nové a lepší verze .. rozhodně ten přechod nebyl jen tak, že by se Ltb nudil :wink:
Everybody lies so don't trust anyone. :)

Sektor
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 19 bře 2008 16:11

Koja píše:To Sektor : To ses sem chodil koukat jenom na vzhled fora? :idea: :| :lol: .. hold věci se vyvíjí, jsou nové a lepší verze .. rozhodně ten přechod nebyl jen tak, že by se Ltb nudil :wink:

Vzhled je pro mě to poslední, klidně ať fórum nesplňuje žádné normy a načítá 5 vteřin ... jen ať jede v IE jak má. Nicméně to nic nemění na tom,, že po vzhledu se pro mne fórum stalo jaxi nezajímavým ... což mě samotného zaráží, jelikož jsem zde napsal i 10 A4 textu za den :-)

Co dodat nó ... někteří říkaj, že jsem divnej - a chybět jim tu nebudu, takže tak :)
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 19 bře 2008 16:21

To Sektor : trochu si teď protiřečíš :) No však je to tvoje rozhodnutí, přemlouvat tě nebudu, že :lol:
Everybody lies so don't trust anyone. :)

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 19 bře 2008 16:43

Sektor píše:Nevím proč měnit něco, co už se "usadilo" a fungovalo jak mělo. Bohužel díky vzhledu (asi jsem naivní, nevím) opouštím pomalui toto fórum. Mějte se a smějte se ...

*Sám nevím, ale chodil jsem tu i 10x denně - teď jsem tu po pár dnech .... takže tak.

Čau čau a PC ať šlapou jak mají ;-)

Samozřejmě nás mrzí každý uživatel, kterého ztratíme. PC-HELP je komunita, komunita bez lidí jaxi ztrácí na významu, potřebujeme vás! Je to každého rozhodnutí a plně ho respektujeme. Pokud je to kvůli novému vzhledu, mrzí nás tvůj odchod dvojnásob. Přechod na phpbb3.0 nebyl o změně designu. Podpora pro phpbb 2.2 se blížila k bodu mrazu, všechny nové MODy rozšiřující funkce fóra se již pro phpbb2.0 nedělají. Fórum bylo tak "špatně" napsané, že nás kvůli němu odmítnul i náš poskytovatel webhostingu atd. atd. .....trojka je prostě nutná.

Hodně štěstí.

Jan Pašek píše:Mám takovou prosbičku připomínečku pokud to dobře vysvětlím. Pokud nemáš zaškrtnutou volbu přihlásit automaticky při další návštěvě a zapomeneš se přihlásit. Vybereš si téma do kterého bys chtěl odpovídat. Zjistíš že nejsi přihlášen. Vyjedeš tedy na listu ve vybraném tématu nahoru klikneš na přihlásit. Provedeš přihlášení a vyhodí tě to zpět na hlavní stranu. Neumělo by mě to vrátit na stranu ze které sem vyšel před přihlášením?

Pokud by se neujala předchozí připomínka. Ještě k volbě přihlásit automaticky při příští návštěvě. Jestli jsem to dobře pochopil tak tahle volba funguje na základě přečtení přístupové IP adresy. Forum si zapamatuje IP adresu ze které jsem se přihlásil v době zaškrtnutí volby při příští návštěvě přihlásit automaticky.Problémeček je v tom že na forum přistupuji střídavě ze dvou až tří IP adres. Není někde pamatovák kam bych si zapsal ty další dva přístupy a měl od přihlašování pokoj? Funguje tahle volba také pokud je zřízena dinamická IP adresa?

Mám za to, že automat. přihlášení funguje na základě cookies....ale prověřím to, i tu info výše napsanou. Možná bychom přihlašování mohli trochu usnadnit, 1 MOD na tohle již existuje, zjistím více (ikdyž ne hned), díky.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 19 bře 2008 21:25

Tak nemůžu si pomoct. Zkoušel jsem jiné stránky (www), tam mi animace fungují. Zde jen dokud se načítá stránka. Dám obnovit, animace se rozběhnou, stránka se dočte, všechny animace se zastaví. Jak můj avatar, tak animované ikony a smajlíci, tak obrázky. Win XP Professional + SP2 - CZ, IE 6.x. Dělá to od přechodu na PHPBB 3.0.

Obrázek

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 19 bře 2008 21:30

to X: já je vidím jak se hýbají (i když dám aktualizaci stránky atd.) jen občas u mike007 vidím, že se mu netočí kolečka :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 19 bře 2008 21:32

IMHO je to chyba někde u tebe, mě se to všechno vrtí, skáče...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 19 bře 2008 23:10

X píše:Tak nemůžu si pomoct. Zkoušel jsem jiné stránky (www), tam mi animace fungují. Zde jen dokud se načítá stránka. Dám obnovit, animace se rozběhnou, stránka se dočte, všechny animace se zastaví. Jak můj avatar, tak animované ikony a smajlíci, tak obrázky. Win XP Professional + SP2 - CZ, IE 6.x. Dělá to od přechodu na PHPBB 3.0.

V MSIE 6.0 a Opeře 9.2 se kolo točí standardně, v FF 2.0 rychle a zběsile.

Ostatním díky za podporu ;-) a cenné info..

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 19 bře 2008 23:17

teď jsem to zkoušel v IE 7 a opravdu.ten avatar se točí jen tak tak a ten vlk taky nevyje zrovna nejsvižněji.pokud si pamatuju, tak X je zastáncem IE7, né? ve FF vše ok a rychlé

PS: u mě IE7 naprosto pomalé :idea: je pravda, že ho vůbec nepoužívám, tak ho nemám ani nijak nastavený
Naposledy upravil(a) memphisto dne 19 bře 2008 23:39, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 19 bře 2008 23:34

Hlásím, že Opera + IE7 naprosto totožné a animované. Chyba bude u X.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Herní PC prosím o názory/tipy/rady
    od Samlitt » 05 dub 2025 07:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    1
    1390
    od meda2016 Zobrazit poslední příspěvek
    05 dub 2025 09:11
  • Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
    od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    14
    3623
    od Kogaku Zobrazit poslední příspěvek
    06 dub 2025 11:58
  • Přechod z W10 na W11 - ano/ne?
    od WolfGunCZ » 08 srp 2024 12:07 » v Windows 11, 10, 8...
    17
    9530
    od stepan102 Zobrazit poslední příspěvek
    15 srp 2024 16:31
  • Prechod z win 10 na 11
    od paveloslav » 05 dub 2025 18:40 » v Windows 11, 10, 8...
    11
    3284
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    07 dub 2025 16:57
  • Přechod z Excel 21 na Excel 24
    od Snekment » 29 led 2025 13:46 » v Kancelářské balíky
    2
    12136
    od Snekment Zobrazit poslední příspěvek
    29 led 2025 15:05

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”