Koja píše:To Sektor : To ses sem chodil koukat jenom na vzhled fora?![]()
![]()
.. hold věci se vyvíjí, jsou nové a lepší verze .. rozhodně ten přechod nebyl jen tak, že by se Ltb nudil
Sektor píše:Nevím proč měnit něco, co už se "usadilo" a fungovalo jak mělo. Bohužel díky vzhledu (asi jsem naivní, nevím) opouštím pomalui toto fórum. Mějte se a smějte se ...
*Sám nevím, ale chodil jsem tu i 10x denně - teď jsem tu po pár dnech .... takže tak.
Čau čau a PC ať šlapou jak mají
Jan Pašek píše:Mám takovou prosbičku připomínečku pokud to dobře vysvětlím. Pokud nemáš zaškrtnutou volbu přihlásit automaticky při další návštěvě a zapomeneš se přihlásit. Vybereš si téma do kterého bys chtěl odpovídat. Zjistíš že nejsi přihlášen. Vyjedeš tedy na listu ve vybraném tématu nahoru klikneš na přihlásit. Provedeš přihlášení a vyhodí tě to zpět na hlavní stranu. Neumělo by mě to vrátit na stranu ze které sem vyšel před přihlášením?
Pokud by se neujala předchozí připomínka. Ještě k volbě přihlásit automaticky při příští návštěvě. Jestli jsem to dobře pochopil tak tahle volba funguje na základě přečtení přístupové IP adresy. Forum si zapamatuje IP adresu ze které jsem se přihlásil v době zaškrtnutí volby při příští návštěvě přihlásit automaticky.Problémeček je v tom že na forum přistupuji střídavě ze dvou až tří IP adres. Není někde pamatovák kam bych si zapsal ty další dva přístupy a měl od přihlašování pokoj? Funguje tahle volba také pokud je zřízena dinamická IP adresa?
X píše:Tak nemůžu si pomoct. Zkoušel jsem jiné stránky (www), tam mi animace fungují. Zde jen dokud se načítá stránka. Dám obnovit, animace se rozběhnou, stránka se dočte, všechny animace se zastaví. Jak můj avatar, tak animované ikony a smajlíci, tak obrázky. Win XP Professional + SP2 - CZ, IE 6.x. Dělá to od přechodu na PHPBB 3.0.
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů