Program na zrychlení netu Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Program na zrychlení netu
Nemáte někdo zkušenosti s tímto programem na zrychlení internetu? http://www.cproxy.com/ . Až 100% Internetu navíc za stejné peníze se mi jeví jako laciný reklamní trik...
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Programy na zrychlení stahování/Netu:
Download Accelerator Plus Premium 7.4.0.1.exe
Speed Optimizer
Flash Get 1.65
Get Right
BeFaster 3.33-nástroj pro maximalizaci rychlosti připojení k internetu.exe
Download Express 1.1.61-plug-in do Internet Explroreru pro rychlejší a pohodlnější stahování.exe
Internet Download Accelerator v2.0 SW 1,6MB download manager + urychlovač stahování.exe
Internet Download Manager 4.03 TW 1,1MB download manager, urychlovač stahování.exe
Internet Turbo 2002 5.3-k nepřetržité optimalizaci připojení k internetu. Zamezením fragmentace přenosů dat dokáže zvýšit rychlost přístupu až o 200-300.exe
Mass Downloader 3.0.577 SR1 TW 1,4MB download manager, urychlovač stahování.exe
Netsonic 3.02141-vytváří cosi podobného cachi, může nahrávat stránky již navštívené, a nebo odkazy ze stránek dopředu.exe
ReGet Deluxe v3.3.178 SW 1,5MB download manager.exe
TCP Optimiser 1,1 - optimalizace IE (řešení proti agregaci-nejspíš nefunguje).exe
TCP-IP Accelerator 2.5-Využitím výkonné kompresní technologie můžete dosáhnout mnohonásobného zrychlení přenosu souborů. Stačí nastavit kompresní poměr.zip
Web Acelerator.exe
WebWasher 3.0- Zrychlíme internet o 45%.exe
Download Accelerator Plus Premium 7.4.0.1.exe
Speed Optimizer
Flash Get 1.65
Get Right
BeFaster 3.33-nástroj pro maximalizaci rychlosti připojení k internetu.exe
Download Express 1.1.61-plug-in do Internet Explroreru pro rychlejší a pohodlnější stahování.exe
Internet Download Accelerator v2.0 SW 1,6MB download manager + urychlovač stahování.exe
Internet Download Manager 4.03 TW 1,1MB download manager, urychlovač stahování.exe
Internet Turbo 2002 5.3-k nepřetržité optimalizaci připojení k internetu. Zamezením fragmentace přenosů dat dokáže zvýšit rychlost přístupu až o 200-300.exe
Mass Downloader 3.0.577 SR1 TW 1,4MB download manager, urychlovač stahování.exe
Netsonic 3.02141-vytváří cosi podobného cachi, může nahrávat stránky již navštívené, a nebo odkazy ze stránek dopředu.exe
ReGet Deluxe v3.3.178 SW 1,5MB download manager.exe
TCP Optimiser 1,1 - optimalizace IE (řešení proti agregaci-nejspíš nefunguje).exe
TCP-IP Accelerator 2.5-Využitím výkonné kompresní technologie můžete dosáhnout mnohonásobného zrychlení přenosu souborů. Stačí nastavit kompresní poměr.zip
Web Acelerator.exe
WebWasher 3.0- Zrychlíme internet o 45%.exe
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
ten Download Accelerator Plus Premium 7.4.0.1 nedoporučuji.stáhl jsem si ho, zaplatil a zavšivilo mi to PC, že s ním nemohl nikdo pohnout, takže následoval formát.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
to jsem taky právě nepochopil.stáhl jsem si trial z ofišl stránek.a nebyl jsem jediný.doporučil jsem ho známému.oba jsme si jej poctivě zakoupili a pak asi za měsíc to vypuklo.nod se málem uřval,dokonce jsem tu měl ke kontrole log.3 viry v operační paměti od DAP 7.nepodařilo se je odstranit.format disku.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Pohlaví:
Já používám Ashampoo Internet Accelerator a poznat to je-u surfování. Jedu na ufonu.
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
no na zrychlení internetu mi to přijde jako kravina no :)
proč? každý z nás je nějak omezený. Třeba Pepa může stahovat 64kBps a víc z toho nedá protože provider mu to nepovolí, Jarda může stahovat 2048kBps protože takový má tarif i když si trošku plácne přes kapsu :)
používal jsem download accelerator 8 zadarmo a měl jsem to jen kvůli tomu, že mi starej PC občas klekl. Tento program si zachoval stopu a pak jsem mohl stahovat vesele dále od toho konce kde jsem skončil. Jinak určitě nečekejte, že by jste stahovali více jak máte od providera dovoleno (sice to i u některých lze ale nechci je poškodit tak nic neřeknu) a v dnešní době jsou ty servery natolik přetížené, že by Vám to nepomohlo
příklad přetížených serverů (je jich mnohem více, ale vzal jsem ty nejznámnější):
http://www.uloz.cz - mohu stahovat max. 260kBps a u nich stahuji běžně 64kBps
http://www.stahuj.cu - mohu stahovat max. 260kBps a u nich okolo 100-150kBps
je už známo, že dosavadní kapacita sítí přestává stačit a jak to? no máme větší a větší rychlosti k internetu se připojuje více a více uživatelů a dosavadní kapacity sítí se nějak nezvětšují jelikož to není levná věc :)
proč? každý z nás je nějak omezený. Třeba Pepa může stahovat 64kBps a víc z toho nedá protože provider mu to nepovolí, Jarda může stahovat 2048kBps protože takový má tarif i když si trošku plácne přes kapsu :)
používal jsem download accelerator 8 zadarmo a měl jsem to jen kvůli tomu, že mi starej PC občas klekl. Tento program si zachoval stopu a pak jsem mohl stahovat vesele dále od toho konce kde jsem skončil. Jinak určitě nečekejte, že by jste stahovali více jak máte od providera dovoleno (sice to i u některých lze ale nechci je poškodit tak nic neřeknu) a v dnešní době jsou ty servery natolik přetížené, že by Vám to nepomohlo
příklad přetížených serverů (je jich mnohem více, ale vzal jsem ty nejznámnější):
http://www.uloz.cz - mohu stahovat max. 260kBps a u nich stahuji běžně 64kBps
http://www.stahuj.cu - mohu stahovat max. 260kBps a u nich okolo 100-150kBps
je už známo, že dosavadní kapacita sítí přestává stačit a jak to? no máme větší a větší rychlosti k internetu se připojuje více a více uživatelů a dosavadní kapacity sítí se nějak nezvětšují jelikož to není levná věc :)
Asus F5M
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4506
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5753
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3371
-
od RostislavC