Program na zrychlení netu Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

anonym_1
Pohlaví: Nespecifikováno

Program na zrychlení netu

Příspěvekod anonym_1 » 06 pro 2007 21:24

Nemáte někdo zkušenosti s tímto programem na zrychlení internetu? http://www.cproxy.com/ . Až 100% Internetu navíc za stejné peníze se mi jeví jako laciný reklamní trik...

Reklama
foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 06 pro 2007 21:27

Kdysi, když jsem měl vytáčené připojení jsem ho zkoušel. Ani ho nezkoušej, je to ztráta času a nervů.

anonym_1

Příspěvekod anonym_1 » 06 pro 2007 21:39

Mám vytáčené připojení. Tak jestli je to ztráta času tak dík. Přišlo mi to takové divné. 8)

Trejbick
nováček
Stav:

Příspěvekod Trejbick » 06 pro 2007 21:41

v době kdy je na trhu desítky poskytovatelů vysokorychlostního internetu a jeden předhání druhého používat program na zrychlení netu??? :o

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 06 pro 2007 22:20

Programy na zrychlení stahování/Netu:

Download Accelerator Plus Premium 7.4.0.1.exe

Speed Optimizer

Flash Get 1.65

Get Right

BeFaster 3.33-nástroj pro maximalizaci rychlosti připojení k internetu.exe

Download Express 1.1.61-plug-in do Internet Explroreru pro rychlejší a pohodlnější stahování.exe

Internet Download Accelerator v2.0 SW 1,6MB download manager + urychlovač stahování.exe

Internet Download Manager 4.03 TW 1,1MB download manager, urychlovač stahování.exe

Internet Turbo 2002 5.3-k nepřetržité optimalizaci připojení k internetu. Zamezením fragmentace přenosů dat dokáže zvýšit rychlost přístupu až o 200-300.exe

Mass Downloader 3.0.577 SR1 TW 1,4MB download manager, urychlovač stahování.exe

Netsonic 3.02141-vytváří cosi podobného cachi, může nahrávat stránky již navštívené, a nebo odkazy ze stránek dopředu.exe

ReGet Deluxe v3.3.178 SW 1,5MB download manager.exe

TCP Optimiser 1,1 - optimalizace IE (řešení proti agregaci-nejspíš nefunguje).exe

TCP-IP Accelerator 2.5-Využitím výkonné kompresní technologie můžete dosáhnout mnohonásobného zrychlení přenosu souborů. Stačí nastavit kompresní poměr.zip

Web Acelerator.exe

WebWasher 3.0- Zrychlíme internet o 45%.exe

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 07 pro 2007 10:30

ten Download Accelerator Plus Premium 7.4.0.1 nedoporučuji.stáhl jsem si ho, zaplatil a zavšivilo mi to PC, že s ním nemohl nikdo pohnout, takže následoval formát.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 07 pro 2007 20:12

memphisto: Já tedy používám verzi DAP Premium 7.0.1.3 a je v pohodě, taky se musí při instalaci dávat pozor na to, co se instaluje. Nákaza je i možná crackem, když jsi zaplatil, tak nechápu ...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 07 pro 2007 21:19

to jsem taky právě nepochopil.stáhl jsem si trial z ofišl stránek.a nebyl jsem jediný.doporučil jsem ho známému.oba jsme si jej poctivě zakoupili a pak asi za měsíc to vypuklo.nod se málem uřval,dokonce jsem tu měl ke kontrole log.3 viry v operační paměti od DAP 7.nepodařilo se je odstranit.format disku.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

anonym_1

Příspěvekod anonym_1 » 07 pro 2007 21:41

Trejbick píše:v době kdy je na trhu desítky poskytovatelů vysokorychlostního internetu a jeden předhání druhého používat program na zrychlení netu??? :o

Srovnej si jejich nabídky a vyjde ti stejné číslo :D . Konkurence? :lol:

Zeppelin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Zeppelin » 08 pro 2007 08:32

Já používám Ashampoo Internet Accelerator a poznat to je-u surfování. Jedu na ufonu.
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W

Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky

Atanono
nováček
Stav:

Příspěvekod Atanono » 09 pro 2007 02:57

no na zrychlení internetu mi to přijde jako kravina no :)
proč? každý z nás je nějak omezený. Třeba Pepa může stahovat 64kBps a víc z toho nedá protože provider mu to nepovolí, Jarda může stahovat 2048kBps protože takový má tarif i když si trošku plácne přes kapsu :)

používal jsem download accelerator 8 zadarmo a měl jsem to jen kvůli tomu, že mi starej PC občas klekl. Tento program si zachoval stopu a pak jsem mohl stahovat vesele dále od toho konce kde jsem skončil. Jinak určitě nečekejte, že by jste stahovali více jak máte od providera dovoleno (sice to i u některých lze ale nechci je poškodit tak nic neřeknu) a v dnešní době jsou ty servery natolik přetížené, že by Vám to nepomohlo

příklad přetížených serverů (je jich mnohem více, ale vzal jsem ty nejznámnější):
http://www.uloz.cz - mohu stahovat max. 260kBps a u nich stahuji běžně 64kBps
http://www.stahuj.cu - mohu stahovat max. 260kBps a u nich okolo 100-150kBps

je už známo, že dosavadní kapacita sítí přestává stačit a jak to? no máme větší a větší rychlosti k internetu se připojuje více a více uživatelů a dosavadní kapacity sítí se nějak nezvětšují jelikož to není levná věc :)
Asus F5M

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 09 pro 2007 15:26

Atanono: Jestli mluvíš o FUP a jiných datových omezeních, tak někteří prostě omezení nejsou, mezi ně patřím i já na ČRa Bluetone Premium (vlastní platforma ČRa). Jinak jsem spokojený i s rychlostí, která často jede na maximu či blízko maxima: 2/0,5 Mb/s - agregace 1:20.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”