Nelíbí se jim že blokuješ reklamy, tak se ti mstí tím že si smažou styly. Tohle je teď docela populární novinka. Jedna z možností je vypnout v prohlížeči JavaScript, ale tím zlikviduješ některé weby, na které se potom nedostaneš. Není to velká škoda. Druhá možnost je ve vhodném okamžiku načítání a provádění stránky přerušit klávesou Escape. Chce to trochu cviku a pomalejší připojení.
A nebo je řešením začít používat jiný prohlížeč. Já používám Operu a nedám na ni dopustit - funkce jsou skoro stejné jako u Chrome, akorát Opera mi přijde svižnější a není tak hladová na RAM. A stránky které jsi poslal mi vpohodě fungují i s blokováním reklam které má Opera vestavěné v sobě.
Zdravím
na začátek jsem na linux totální lama. Ale potřeboval bych udělat kompletní image disku sdb pomocí příkazu DD a netuším co tam mám špatně můžete mi prosím někd pomoci. Ubuntu 20.04 Snímek obrazovky pořízený 2024-12-13 19-19-04.png
Děkuji...
Poslední příspěvek
Díky nějaké úplné základy znám třeba o tom root přístupu vím i že se chová systém jako složky. Vlastně jsem při jednom z prvních pokusů i přemazal systém kopií toh disku který jsem chtěl zálohovat. Nevadí jediný důvod proč jsem si nainstaloval linux...
Mám internet od Vodafone a protože mám malý byt, vystačím si s wifi routerem od nich - CH7465VF.
Mám aktivované dvě sítě - Mordor (5GHz) a Rohan (2.4GHz). Rohan používám hlavně pro IoT, Mordor pro aktivní použití. Heslo mám momentálně na obě...
Dobrý den, už asi měsíc mám zpomalený google chrome. Respektive zpomalený je jen ten horní řádek, viz příloha. Kliknu na plusko, že chci vytvořit novou kartu a ono se to sekne klidně na 10 sekund. Nebo chci otevřít nastavení ve 3 tečkách a zase se...
Poslední příspěvek
já měl zasekaný chrome a když jsem vypnul adblock tak to jede v pohodě
Mám problém s načítání bankovních i FÚ stránek. Na hlavní se dostanu, ale jakmile jdu na konkrétní stránku odmítá se připojit, nebo hlásí příliš dlouhý čas načítání.
Vypnutí AVAST nepomáhá.
Zkoušel jsem i Operu, Firefox a NIC
Používám stále Chrome...
Poslední příspěvek
Chlapi,
vypnul jsem Avast a v pohodě.
Moc díky za rady.
juráš