Nelíbí se jim že blokuješ reklamy, tak se ti mstí tím že si smažou styly. Tohle je teď docela populární novinka. Jedna z možností je vypnout v prohlížeči JavaScript, ale tím zlikviduješ některé weby, na které se potom nedostaneš. Není to velká škoda. Druhá možnost je ve vhodném okamžiku načítání a provádění stránky přerušit klávesou Escape. Chce to trochu cviku a pomalejší připojení.
A nebo je řešením začít používat jiný prohlížeč. Já používám Operu a nedám na ni dopustit - funkce jsou skoro stejné jako u Chrome, akorát Opera mi přijde svižnější a není tak hladová na RAM. A stránky které jsi poslal mi vpohodě fungují i s blokováním reklam které má Opera vestavěné v sobě.
Zdravím
na začátek jsem na linux totální lama. Ale potřeboval bych udělat kompletní image disku sdb pomocí příkazu DD a netuším co tam mám špatně můžete mi prosím někd pomoci. Ubuntu 20.04 Snímek obrazovky pořízený 2024-12-13 19-19-04.png
Děkuji...
Poslední příspěvek
Díky nějaké úplné základy znám třeba o tom root přístupu vím i že se chová systém jako složky. Vlastně jsem při jednom z prvních pokusů i přemazal systém kopií toh disku který jsem chtěl zálohovat. Nevadí jediný důvod proč jsem si nainstaloval linux...
Mám problém s načítání bankovních i FÚ stránek. Na hlavní se dostanu, ale jakmile jdu na konkrétní stránku odmítá se připojit, nebo hlásí příliš dlouhý čas načítání.
Vypnutí AVAST nepomáhá.
Zkoušel jsem i Operu, Firefox a NIC
Používám stále Chrome...
Poslední příspěvek
Chlapi,
vypnul jsem Avast a v pohodě.
Moc díky za rady.
juráš
Zdravím, mám takový problém že při každém spuštění se mi otevirají okna které nechci (viz. obrázek) a to i po nové instalaci systému, chromu a přihlášení. Děkuji
prohlizec.png
Poslední příspěvek
Ojj takové jednoduché. Sem se nad tim trapil tak dlouho a stacila banalita :D po spusteni jsem ty stranky vsechny odstranil a je klid. Diky moc