Předně se omlouvám, pokud sem svůj dotaz položil ve špatné sekci, kdyžtak prosím o přesun

Mám takový celkem dlouhodobý problém. Já a kamarád máme oba koupenou hru Call of Duty Modern Warfare 3. Oba dva bez problému hrajeme na oficiálních serverech, ale na sebe se nepřipojíme. Je to tím, že bydlíme nějakých 500 metrů od sebe a máme stejného poskytovatele. Krom toho, že máme klasickou veřejnou IP, tak máme ještě taky jakousi 'interní' IP. Když se na mě bude chtít kdokoliv z celého světa připojit, může to udělat přes tu veřejnou IP 92.62.230.XXX , ale když se bude chtít připojit kamarád, musí použít tu druhou IP 10.4.19.XXX . Jenže hra se prostě snaží připojit na 92.62.230.XXX což samozřejmě nejde. Ve hrách, kde se dá připojit manuálně nemáme problém, ale je několik her, které tohle dělají. Krom Call of Duty Modern Warfare 3 ještě třeba například Grand Theft Auto IV.
Nenapadá někoho, jak by se třeba daly přesměrovat všechny požadavky na IP 92.62.230.XXX na 10.4.19.XXX? Nebo jak by se dala potlačit ta veřejná IP aby se hra pokoušela připojit automaticky na tu interní? Prostě za jakýkoliv nápad nebo řešení našeho problému budu moc vděčný