Prosím
rasty_kartas píše:Zdravím, já když hraju MOHAA, tak mám stejný problém jako ty. Když jsem měl kdysi první verzi MOHAA, tak mi šla čeština na 100% v pořádku. Ale když jsem si pořídil verzi Classics a edici War Chest, tak u mě nastal stejný problém jako u tebe.
No, na 100% se tom nevyznám, ale verze Classics a edice War Chest jsou trochu upravený oproti první(základní) verzi. Čeština je totiž vyrobená pro verze který nejsou ve verzích Classics War Chest. Když to řeknu ještě jednou srozumitelněji, tak čeština je dělaná pouze pro první verze MOHAA. Edice Classics a War Chest byli vydaný až po poslední dokončený češtině a už asi se nikomu nechtělo dělat češtinu na tyto edice. Proto čeština dělá takovýhle texty. Já jsem si na to už zvykl že je MOHAA v takovémhle textovém stavu.
Tak se tě ptám, nemáš náhodou jednu z těchto edicí(Classics nebo War Chest)?
tecnikal píše:rasty_kartas píše:Zdravím, já když hraju MOHAA, tak mám stejný problém jako ty. Když jsem měl kdysi první verzi MOHAA, tak mi šla čeština na 100% v pořádku. Ale když jsem si pořídil verzi Classics a edici War Chest, tak u mě nastal stejný problém jako u tebe.
No, na 100% se tom nevyznám, ale verze Classics a edice War Chest jsou trochu upravený oproti první(základní) verzi. Čeština je totiž vyrobená pro verze který nejsou ve verzích Classics War Chest. Když to řeknu ještě jednou srozumitelněji, tak čeština je dělaná pouze pro první verze MOHAA. Edice Classics a War Chest byli vydaný až po poslední dokončený češtině a už asi se nikomu nechtělo dělat češtinu na tyto edice. Proto čeština dělá takovýhle texty. Já jsem si na to už zvykl že je MOHAA v takovémhle textovém stavu.
Tak se tě ptám, nemáš náhodou jednu z těchto edicí(Classics nebo War Chest)?
Mám warchest a řeknu ti jak jsem to udělal, nainstaloval jsem hru a ty ostatní přífavky a potom jsem si stáhl cestinu od [url]cestiny.cz[/url] a aj do ostatních pridavkov ale potom jsem si stáhl od někoho jiného protože čeština jenom na půl šla a tak jsem si stáhl z http://www.mhm.wz.cz/downloads.php.
Nevíš jak to vyřešit?
Deny18: Je si ještě jednou napíše že je si warez nebo koupený tak mě to už ragne že tu začnu psát sprostá slova
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti