Medal Of Honor Allied Assault Špatná čeština?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

tecnikal
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Medal Of Honor Allied Assault Špatná čeština?

Příspěvekod tecnikal » 04 pro 2013 20:48

Dobrý den stal se mi takový problém (viz. obrázek). Zobrazuje se to u všech textech jako např ERROR: Skoč z auta needs location, ale když mluví postavy tak v titulkách to jde normálně, ale ukazujeto vždycky v info (nebo jak se to jmenuje. Stránky češtiny je http://www.mhm.wz.cz/downloads.php
Obrázek
Obrázek
Prosím
Můj SUPER DUPR ULTRA DABL NAMAKANÝ počítač.
Ram: 2,00 GB
Procesor: Intel(R) Celeron(R) CPU E3300 @ 2,50GHz 2,49GHz
Grafika: Geforce nvidia 8400gs 512 mb

Reklama
rasty_kartas
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Re: Medal Of Honor Allied Assault Špatná čeština?

Příspěvekod rasty_kartas » 05 pro 2013 01:38

Zdravím, já když hraju MOHAA, tak mám stejný problém jako ty. Když jsem měl kdysi první verzi MOHAA, tak mi šla čeština na 100% v pořádku. Ale když jsem si pořídil verzi Classics a edici War Chest, tak u mě nastal stejný problém jako u tebe.
No, na 100% se tom nevyznám, ale verze Classics a edice War Chest jsou trochu upravený oproti první(základní) verzi. Čeština je totiž vyrobená pro verze který nejsou ve verzích Classics War Chest. Když to řeknu ještě jednou srozumitelněji, tak čeština je dělaná pouze pro první verze MOHAA. Edice Classics a War Chest byli vydaný až po poslední dokončený češtině a už asi se nikomu nechtělo dělat češtinu na tyto edice. Proto čeština dělá takovýhle texty. Já jsem si na to už zvykl že je MOHAA v takovémhle textovém stavu.
Tak se tě ptám, nemáš náhodou jednu z těchto edicí(Classics nebo War Chest)?
CPU:Intel QuadCore i5-3470, 3400 MHz | GPU:Zotac NVIDIA GeForce GTX 560 Ti | RAM:2x 2GB A-Data DDR3 1600MHz | MB:ASRock H77 Pro4/MVP | Zdroj:FORTRON FSP600-80BPN 600W | Monitor:Samsung S24B300HL | Myš:A4tech F5 V-Track | Skříň:Cooler Master Dominator CM 690 Advanced NVIDIA Edition

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 05 pro 2013 12:11

Hru máš koupenou, nebo staženou?

tecnikal
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod tecnikal » 05 pro 2013 17:37

rasty_kartas píše:Zdravím, já když hraju MOHAA, tak mám stejný problém jako ty. Když jsem měl kdysi první verzi MOHAA, tak mi šla čeština na 100% v pořádku. Ale když jsem si pořídil verzi Classics a edici War Chest, tak u mě nastal stejný problém jako u tebe.
No, na 100% se tom nevyznám, ale verze Classics a edice War Chest jsou trochu upravený oproti první(základní) verzi. Čeština je totiž vyrobená pro verze který nejsou ve verzích Classics War Chest. Když to řeknu ještě jednou srozumitelněji, tak čeština je dělaná pouze pro první verze MOHAA. Edice Classics a War Chest byli vydaný až po poslední dokončený češtině a už asi se nikomu nechtělo dělat češtinu na tyto edice. Proto čeština dělá takovýhle texty. Já jsem si na to už zvykl že je MOHAA v takovémhle textovém stavu.

Mám warchest a řeknu ti jak jsem to udělal, nainstaloval jsem hru a ty ostatní přífavky a potom jsem si stáhl cestinu od [url]cestiny.cz[/url] a aj do ostatních pridavkov ale potom jsem si stáhl od někoho jiného protože čeština jenom na půl šla a tak jsem si stáhl z http://www.mhm.wz.cz/downloads.php.
Nevíš jak to vyřešit?

Deny18: Je si ještě jednou napíše že je si warez nebo koupený tak mě to už ragne že tu začnu psát sprostá slova :mad:
Můj SUPER DUPR ULTRA DABL NAMAKANÝ počítač.
Ram: 2,00 GB
Procesor: Intel(R) Celeron(R) CPU E3300 @ 2,50GHz 2,49GHz
Grafika: Geforce nvidia 8400gs 512 mb

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 05 pro 2013 17:43

Sice nevím, jak je dělán překlad, ale je možné, že jazykové zdroje jsou v jiné verzi nebo ty finální hlášky patrně jdou z jiného zdroje, který neobsahuje pokyn k lokalizaci.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

rasty_kartas
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod rasty_kartas » 05 pro 2013 23:35

Zkus hru přeinstalovat a dát tam tu lepší češtinu(za předpokladu že jsi to ještě neudělal) :D
tecnikal píše:
rasty_kartas píše:Zdravím, já když hraju MOHAA, tak mám stejný problém jako ty. Když jsem měl kdysi první verzi MOHAA, tak mi šla čeština na 100% v pořádku. Ale když jsem si pořídil verzi Classics a edici War Chest, tak u mě nastal stejný problém jako u tebe.

Mám warchest a řeknu ti jak jsem to udělal, nainstaloval jsem hru a ty ostatní přífavky a potom jsem si stáhl cestinu od [url]cestiny.cz[/url] a aj do ostatních pridavkov ale potom jsem si stáhl od někoho jiného protože čeština jenom na půl šla a tak jsem si stáhl z http://www.mhm.wz.cz/downloads.php.
Nevíš jak to vyřešit?

Deny18: Je si ještě jednou napíše že je si warez nebo koupený tak mě to už ragne že tu začnu psát sprostá slova :mad:
CPU:Intel QuadCore i5-3470, 3400 MHz | GPU:Zotac NVIDIA GeForce GTX 560 Ti | RAM:2x 2GB A-Data DDR3 1600MHz | MB:ASRock H77 Pro4/MVP | Zdroj:FORTRON FSP600-80BPN 600W | Monitor:Samsung S24B300HL | Myš:A4tech F5 V-Track | Skříň:Cooler Master Dominator CM 690 Advanced NVIDIA Edition

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 06 pro 2013 00:54

Zbytečný přeinstalovávat hru, stačí zkoušet různý češtiny.
Just Fucking Google It!

Zpět na “Hry”