Bojácnost u her

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 20 led 2008 00:02

mno lol :D jako hele sice sem se fakt pobavil teďka k večeru ale nikde sem nepochopil kde ses nejvíc bál :D :D :D ale neva,já se těšil že tam na tebe něco vybafne a budeš moct jít zpátky s čistym toaleťákem :D :D :D :D a nic no... :? :D ale good story :bigups: už se těšim jak sem zejtra (vlastně už dneska) začnou lidi psát své historky,já si na stole rozdělám ohýnek a budu se cejtit jak u táboráku :D :D :D
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3

Reklama
FrostWork
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod FrostWork » 20 led 2008 17:18

Nepochopil? Zkus se vzit do situace kdy te vyhodej z jedinyho kempu do vzdalenosti 5KM a siroko daleko sou jenom stanky s chlastem bez hajzlu! Jako a vys*at se v lese na to musi mit clovek poradnej kumst!
S pozdravem Samozvany Kral FrostWork 1. receny dokonaly!

Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne :D

tamagoci
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod tamagoci » 20 led 2008 22:53

Good historka. :D
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 20 led 2008 23:00

no taky moc nechápu čeho ses mohl bát. ááá už vím :idea: aby ti neujely nohy a neskončil v tvém výtvoru, co? :lol: :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

83.Pepas
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod 83.Pepas » 21 led 2008 23:42

memphisto: Hej málo jsi mě rozsekal.... :lol: :lol: :lol: :lol:
i7 9700K + SC Ninja 5, ROG STRIX Z390-F GAMING, RTX 4070Ti Gaming OC, M.2 XPG GAMMIX S11 Pro 1TB,
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB

MSI MAG VAMPIRIC + 2x140mm,1x120mm fans Noctua - noRGB!
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD

Sajmon_8
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Sajmon_8 » 22 led 2008 23:07

No, jsou 3 hry u kterých jsem při nočním hraní měl opravdu blízko k pos..ní. Zvláště pak když jsem zapojil sluchátka a totálně se tak odřízl od okolního světa. Těmi hrami jsou FEAR (ikdyž ten se mi nezdál být zas až tak moc strašidelný, tedy až na některé opravdu povedené schůzky s Almou), dále Condemned: Criminal Origins (podle mého názoru dost nedoceněná hra, která patří k tomu nejlepšímu co jsem kdy hrál, atmosféra hry je opravdu dost tuhá a značně ji umocňuje i to, že se střelnými zbraněmi se ve hře potkáte jen málokdy a většina nepřátel tak musí dostat nafackováno lopatou, korodující trubkou, sekyrou či některým jiným z mnoha a mnoha předmětů... opravdu skvělá hra - doporučuji!!!). No a nakonec Call of Cthulhu, myslím si, že toto je hra, která by se mohla stát symbolem strachu. Je to opravdu unikátní kousek, avšak zážitek z hraní často kazí bugy, kterými je hra prolezlá skrz na skrz, je to určitě škoda, ale i tak by hra neměla uniknout žádnému hráči, který nemá strach z podivných lidí a ponuré atmosféry městečka ve stylu Sillent Hill. :D :D

cervena_karkulka
nováček
Stav:

Příspěvekod cervena_karkulka » 23 led 2008 06:32

Tak nejvíce to bylo u Resident Evil 1 na Playstation1 a to hned na začátku - trvalo mi delší dobu, než jsem si zvyknul, že některé nemrtvoly, které vypadají, že jsem je poslal zpět nadruhý břeh, chytají ještě druhý dech a lapou vám ponohách...

No a na PC to bude asi Alien vs. Predátor v kůži mariňáka - tohle byl fakt nářez :)

Nové hry nehraju, nějak mě přešla chuť. Jen sem tam si zastřílím CS, ale u toho se spíše vztekám, než-li lekám :wink:

Zephyr26
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Zephyr26 » 23 led 2008 17:20

Jako prvni hra, u ktere jsem se opravdu bal tak, az jsem ji radeji vypnul a sel za "tatinkem a maminkou" byl Alone In The Dark 1, tehdy mi mohlo byt tak 13 ci 14 let... :-) Jojo, moje stara dobra 386 SX s 4MB RAM... :-) Vyborny na strach byl tehdy jeste Dreamweb, hodne ponura atmosfera... Z novejsich her to byl urcite Doom3, ono tuhle hru hrat potme, sluchatka na usich a stazeny jas na monitoru avyhnany konstrast = pomalu odvoz s infarktem.... Fear az na par situaci pusobi dost umele a fadne, ale nektere momenty meli silnou atmosferu... U Stalkera nemohu soudit, hra me vubec neoslovila....
AMD Athlon64 X2 5000+ Black Edition @ 3000 Mhz | ASUS M3A | 2GB DDR2 A-Data 800 Mhz Extreme Edition | 320 GB + 160GB Samsung | Sapphire HD3870 512MB | Coolermaster Elite 330 | Fortron BlueStorm II 500W

iMohos
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod iMohos » 01 úno 2008 10:54

Doom 3,F.E.A.R, System Shock 2,to sou docela lekacky :-)
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3

Roscow
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Roscow » 15 úno 2008 16:56

ja jsem se asi nejvic lekl v GOTHICU 2. Byl sem kdesi v jeskyni, tma jak nekde a najednou na me vyskoci válečník zombie :D ...dostal jsem husi kozu na zada a vypadl jsem z tama :D
Jsem takový jaký jsem

Iron
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Iron » 15 úno 2008 16:59

JJ, Gothic je občas infarktovka, zvlášť když hraješ z vlastního pohledu. Není moc příjemné se otočit, a hledět do "tváře" kostlici či zombíkovi.

Roscow
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Roscow » 15 úno 2008 17:03

no ja nehravam rpg z vlastniho pohledu...ja radsi ze 3 osoby...to se tak moc neleknes :D
Jsem takový jaký jsem

Zpět na “Hry”