No, jsou 3 hry u kterých jsem při nočním hraní měl opravdu blízko k pos..ní. Zvláště pak když jsem zapojil sluchátka a totálně se tak odřízl od okolního světa. Těmi hrami jsou FEAR (ikdyž ten se mi nezdál být zas až tak moc strašidelný, tedy až na některé opravdu povedené schůzky s Almou), dále Condemned: Criminal Origins (podle mého názoru dost nedoceněná hra, která patří k tomu nejlepšímu co jsem kdy hrál, atmosféra hry je opravdu dost tuhá a značně ji umocňuje i to, že se střelnými zbraněmi se ve hře potkáte jen málokdy a většina nepřátel tak musí dostat nafackováno lopatou, korodující trubkou, sekyrou či některým jiným z mnoha a mnoha předmětů... opravdu skvělá hra - doporučuji!!!). No a nakonec Call of Cthulhu, myslím si, že toto je hra, která by se mohla stát symbolem strachu. Je to opravdu unikátní kousek, avšak zážitek z hraní často kazí bugy, kterými je hra prolezlá skrz na skrz, je to určitě škoda, ale i tak by hra neměla uniknout žádnému hráči, který nemá strach z podivných lidí a ponuré atmosféry městečka ve stylu Sillent Hill.