Dobry den,prepacte za nadpis ale neviem aky by sa hodil.Mam taký malý problem s nfs world.isiel som podla postupu instalacie(priamo z needforspeed.com).vytvoril som si ucet,stiahol nfsw launcher a dal som stiahnut data,stiahlo 587MB+135MB a uz len update a ked uz ukazalo ze update je hotovy tak vybehla tabulka"There has been an error downloading the game,please make sure that your connection is working and retry."Skusil som vypnut firewall a nic .Vie niekto kde je chyba?Prosim poradte mi.
//název NFS World chyba se skutečně moc nepovedl. Byl by velký problém chybu v názvu popsat?
Čaw udělej jsi registraci a zaroven stahni si hru z teto stranky http://www.play4free.com/en/?utm_source ... common-nav ,mě a všem co znám to jede odtud vpohodě(registraci si udělej jen na tu stranku,do hry musíš mít učet od Electronics Arts)
Základní Deska: GIGABYTE GA-990FXA-UD3 Revize 1.0 Ram: Kingston Value 4GB DDR3 1333 - 2x Procesor: AMD Phenom II X4 955 Black Edition Grafická Karta: Asus EAH 5770 Cu core 1024 GDDR5,128 Ram Pevný Disk: Seagate Barracuda 7200.12 - 500GB Zdroj: Fortron Black Power 550W
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
Zdravíčko, dnes mi na max. pár sekund zhasl počítač a potom se vše načetlo až na jednu aplikaci. Našel jsem jsem toto v hlášení Zabezpečení a údržba > Sledování spolehlivosti. Dokáže mi říct jak moc kritické to je a co se vůbec jedná.
E.:...
Poslední příspěvek
Jak moc kriticke to je uvidis sam casem a o co se jedna take musis zjistit sam, pouze z tehle chyby se to zjistit neda.
Je treba postupovat metodou pokus-omyl. Pokud se to bude opakovat, je to vazne a muze to skoncit ze nebude obraz vubec.
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
"FINDSTR: Cannot...
Mám problém s připojením vzdálené síťové jednotky přes VPN. Jedná se o připojení na NAS v kanceláři. Když jsem na připojený na WiFi přes hotspot na mobilu, a posléze na VPN, tak vše jde bez problémů. Problém nastává ve chvíli, kdy namísto...