ahoj,
prosim vas o radu. Premyslim o zmene SW na udrzbu PC. Kdysi jsem pouzivala Ashampoo WinOpitmizer, nyni pouzivam Advanced SystemCare, ale prijde mi, ze ASC zasira a zpomaluje PC..Poradite nekdo z vas nejaky jiny SW? Napr. TuneUp? dekuji. Mam WIN10 64Bit
SW na cisteni a udrzbu PC
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: SW na cisteni a udrzbu PC
Jakykoliv software tohoto typu "zasira" PC.
Pravda je takova, ze zadny takovy softwware neni potreba, naopak muze zpusobit problemy.
Jedina uzitecna vec je CCleaner na obcasne promazani tempu, logu a docasnych souboru. Vic neni treba.
Pravda je takova, ze zadny takovy softwware neni potreba, naopak muze zpusobit problemy.
Jedina uzitecna vec je CCleaner na obcasne promazani tempu, logu a docasnych souboru. Vic neni treba.
Já mám.
Windows Defender + Windows Firewall
CCleaner jsem odinstaloval.
Windows Defender + Windows Firewall
CCleaner jsem odinstaloval.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Všechny tyto různé "boost programy" odinstalovat! Počítač to naopak ještě zpomalí.
Jediné co, tak jak již bylo řečeno občas použít CCleaner na pročištění dočasných souborů.
Jediné co, tak jak již bylo řečeno občas použít CCleaner na pročištění dočasných souborů.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Windows Defender a Windows Firewall jsou zrovna dva programy, ktere jen vzbuzuji falesny pocit bezpeci. Ani jeden z nich navic nemuze nahradit CCcleaner, ktery slouzi k jinemu ucelu.
Misto Windows Firewall je treba nainstalovat skutecny firewall jako je napriklad Comodo.
Windows Defender - je treba pouzit skutecny antimalware jako je Malwarebytes Antimalware.
A samozrejmne jeste antivir.
Napr:
Comodo Internet Security (zdarma - kvalitni antivir a firewall)
Ccleaner (mazani docasnych souboru)
Nic jineho neni potreba.
Windows Defender a Firewall je nutne naopak vypnout.
Misto Windows Firewall je treba nainstalovat skutecny firewall jako je napriklad Comodo.
Windows Defender - je treba pouzit skutecny antimalware jako je Malwarebytes Antimalware.
A samozrejmne jeste antivir.
Napr:
Comodo Internet Security (zdarma - kvalitni antivir a firewall)
Ccleaner (mazani docasnych souboru)
Nic jineho neni potreba.
Windows Defender a Firewall je nutne naopak vypnout.
Petr22. Založím si nové téma, zda by si se mi tam nemohl chvíli věnovat. Bude se to týkat ohledně antivirusu atp.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4890
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 20:33
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2780
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-