Skype Emotikony Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Judovik
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Skype Emotikony

Příspěvekod Judovik » 10 dub 2016 00:07

Dobrý den,

přicházím s problémem zobrazení smajlíků ve Windows 7 Ultimated
, 32bit 2GB RAM, 2 x 3,4 Ghz procesor, Intel Inside 3D systémová grafika v softwarovém programu s názvem Skype Verze 7.22.0.104

Po instalaci skypu šlo vše perfektně, vše fungovalo jak mělo. Teď nevím co se stalo, ale z ničeho nic mi přestal zobrazovat Emotikony... Nezobrazuje se vůbec nic, přikládám Screen obrazovky, kde v každé zprávě je za zprávou smajlík... Bohužel, nejde vůbec vidět a to je můj problém proč zrovna žádám Vás odborníky. Prosím Vás o radu, bez těch smajlíků je to opravdu o ničem :(

► Zobrazit spoiler

Tady můžete vidět jak se nic nezobrazuje (viz.výše ve spoileru).... Text není důležitý (podotýkám)

Mé zkoušky :
Zkoušel jsem se odhlásit a přihlásit a nic, zkoušel jsem ukončit skype a znovu naběhnout a nic, zkoušel jsem jej odinstalovat a nainstalovat a nic...

V nastavení (viz.foto níže ve spoileru) jsem měl nastavené vše tak jak to nastavené být má a taky nic.

► Zobrazit spoiler

Prosím Vás tedy tímto o radu, co mohu dělat. Popřípadě, co se mému počítači stalo -_-
Předem děkuji za odpověď.

Reklama
x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Re: Skype Emotikony

Příspěvekod x-rated » 10 dub 2016 01:23

tak v první řadě nepoužívat vywarezený kdovíjak potuněný wokna, windows 10 sou zadarmo https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /techbench
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 10 dub 2016 01:35

Možná za to může update, u MS platí, že jde od 10 k 5. Platí to nejen o Skype (spíš šlo například vyhledávat uživatele i dle místa, nyní nejde vůbec!), ale i o Windows (všeobecně známé šmejdy ME, Vista, 8 a 10) a Office. A nevěř, že Windows 10 jsou zdarma, to jen upgrade z placených určitých starších systémů, který ale v budoucnu vyjde pěkně draho ...

x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod x-rated » 10 dub 2016 01:51

teda ty seš pesimista :roll: nejsi náhodou brácha od angeliky? :P
windows 10 sou zadarmo pro všechny a když už ne jako upgrade, tak jako insider
na co je podle tebe větší spoleh? na windows 7 ultimate z pochybnýho zdroje nebo na windows 10 přímo od mrkvosoftu? :lol:
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 10 dub 2016 03:14

Lepší jsou samozřejmě Win 7 Ultimate, pokud nejsou zcela předělaný, ale jenom cracklý, například přes BIOS nebo vlastním certifikačním serverem, tak není problém a to ani s aktualizacemi. Pokud je ovšem člověk naprostý amatér, tak ať si to radši nechá udělat od někoho, kdo tomu více rozumí. Jinak vycházím z vlastních zkušeností, Microsoft Skype tak domrvil, že jsem je radši už asi před rokem odinstaloval (podezřelé soubory na více místech a odstranil vyhledávání). A Win 8.1 sice používám, protože na tablet (dotyky) nic lepšího není, ale zároveň mám vyzkoušeno, jaký zmetek to je.

MS cpe do Win funkce, které nejsou potřeba, ale udělat pořádný, nezmatečný a upravitelný OS neumí ... a Insiderství se nevyplatí, protože jsi pak špehován zcela ve všem, tak MS nešpehuje ani běžné uživatele.

Judovik
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Judovik » 10 dub 2016 15:31

Pánové, Windows 7 Ultimated jsem si zakoupil za 2 500,- v T.S.Bohemia, není nijak cracklý, je to originál. A stále se mi nedostala odpověď, přeinstalovávat Windows na 10 nechci, jelikož nesnáším okna, jaké má...

Prosím tedy o radu :( Jsem bezradný... Nemůže to být ovladačem? Java? Nebo něco? :(

Akrej
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: Skype Emotikony  Vyřešeno

Příspěvekod Akrej » 10 dub 2016 15:56

Tady jsme něco malo jsem dočetl https://community.skype.com/t5/Windows- ... -p/4036309

Takže jak tam pišou zkus si změnit v nastavení grafiky menší nebo větši bity
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------

Judovik
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Judovik » 10 dub 2016 17:15

Yes!!! Děkuji ti moc Akrej.... Změnil jsem bity grafiky a funguje to... Jsi machr... Díky, díky díky

Zpět na “Vše ostatní (sw)”