přicházím s problémem zobrazení smajlíků ve Windows 7 Ultimated, 32bit 2GB RAM, 2 x 3,4 Ghz procesor, Intel Inside 3D systémová grafika v softwarovém programu s názvem Skype Verze 7.22.0.104
Po instalaci skypu šlo vše perfektně, vše fungovalo jak mělo. Teď nevím co se stalo, ale z ničeho nic mi přestal zobrazovat Emotikony... Nezobrazuje se vůbec nic, přikládám Screen obrazovky, kde v každé zprávě je za zprávou smajlík... Bohužel, nejde vůbec vidět a to je můj problém proč zrovna žádám Vás odborníky. Prosím Vás o radu, bez těch smajlíků je to opravdu o ničem :(
► Zobrazit spoiler
Tady můžete vidět jak se nic nezobrazuje (viz.výše ve spoileru).... Text není důležitý (podotýkám)
Mé zkoušky :
Zkoušel jsem se odhlásit a přihlásit a nic, zkoušel jsem ukončit skype a znovu naběhnout a nic, zkoušel jsem jej odinstalovat a nainstalovat a nic...
V nastavení (viz.foto níže ve spoileru) jsem měl nastavené vše tak jak to nastavené být má a taky nic.
► Zobrazit spoiler
Prosím Vás tedy tímto o radu, co mohu dělat. Popřípadě, co se mému počítači stalo -_-
Předem děkuji za odpověď.