Zdravím, potřeboval jsem aktualizovat ovladče grafiky jelikož už byli hodně zastaralé, ale instalace se zasekla v 99% a celý počítač zamrznul, takže sem ho musel na tvrdo restartovat a windows to už nerozdýchal. Udělal sem tedy čistou instalaci windowsu 10 a ovladače znova nainstaloval ale stalo se to samé. Vyzkoušel sem vše (starší ovladače, nejnovější ovladače, nejstarší aktualizace win 10, nejnovější aktualizace win 10, odinstalovat starý software i ovladače grafiky, atd atd a je to pořád dokola) \windows sem už snad 20x reinstaloval na čisto než sem všechny možnosti zkusil. Teďka mě napadá ještě jedna věc ale nevím jestli funguje a tam míří i můj dotaz. Takže se ptám, když vymontuju hardisk z ntb (kdyby byla v ntb někde chyba nebo něco) a připojím ho do jiného pc a reinstaluju windows znova, mohu takhle nainstalovat i ovladač grafiky (zapnu systém z připojeného hardisku) a nebo ovladače musí detekovat grafickou kartu na které jsou dělané ? Předem díky za odpověd.
PS.: Vypadá to komplikovaně ale jednodušeji to neumím popsat, tak snad se pochopíme