ahoj, mam problem, koupil jsem si kabel na propojeni pc s tv a nejak mi to nefunguje jak by melo, sice funguje zvuk ale nejak nejde obraz, zobrazi se mi jenom tapeta, bez ikon, ale myška tam videt jde, prosim o pomoc, předem děkuji.
PS: nevedel jsem do ktereho fora bych to mel zařadit, tak se omlouvam pokud jsem to dal špatně.
propojeni pc s tv
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: propojeni pc s tv
Pravděpodobně máš nastavenou rozšířenou plochu, v tom případě musíš okno, které má být vidět na televizi, přetáhnout myší z monitoru na televizní obrazovku přes pravý okraj monitoru, pravděpodobně bude před tím nutné nastavit normální zobrazení okna, tj. ne přes celou obrazovku monitoru, a až budeš mít okno na obrazovce, dáš zase zpět maximalizované zobrazení (čtvereček v pravém horním rohu okna).
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ano, dekuji mockrat, funguje to, akorat jsem se chtel ještě zeptat, zda to nejde udelat tak, abych to nemusel přetahovat a ta obrazovka co vidim v televizi šla videt i v PC. Děkuji.
EDIT: ještě etdka mi to začal blbnout zvuk, strašně to huči( zvuk z filmu je pekny ale v pozadi je hučeni- jako když zkřižim dratky, ktere vedou k bednam)
EDIT: ještě etdka mi to začal blbnout zvuk, strašně to huči( zvuk z filmu je pekny ale v pozadi je hučeni- jako když zkřižim dratky, ktere vedou k bednam)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím, jaké možnosti má tvoje grafická karta, režim, který máš nastavený teď, se jemnuje Rozšířená plocha, to co chceš ty, je Klonování obrazovky. Podívej se do možností své grafické karty, jestli klonování umí. Většinou jsou pak možné tři varianty, a sice obrázek jen na monitoru, jen na televizi, nebo na obojím.
Ohledně brumu ve zvuku: pravděpodobně se jedná o zemní smyčku. Napiš, jestli máš počítač nebo notebook, jestli je počítač (notebook) spojený kromě televize ještě s něčím jiným (internet po kabelu nebo ADSL, síťový adaptér, zapojený do zásuvky) a jestli je nebo není televize spojená s rozvodem společné antény.
Ohledně brumu ve zvuku: pravděpodobně se jedná o zemní smyčku. Napiš, jestli máš počítač nebo notebook, jestli je počítač (notebook) spojený kromě televize ještě s něčím jiným (internet po kabelu nebo ADSL, síťový adaptér, zapojený do zásuvky) a jestli je nebo není televize spojená s rozvodem společné antény.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
to stou grafickou kartou vyskoušim, jinak kvuli tomu šumu: mam pc, s internetem ADSL od upc a televizi mam taky od UPC, ale zkoušel jsem to nejak vyřešit, a přestalo to šumet, když jsem vypojil monitor z PC
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1935
-
od Melvidor
Zobrazit poslední příspěvek
12 led 2025 12:01