propojeni pc s tv

...

Moderátor: Mods_senior

all.capon.e
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

propojeni pc s tv

Příspěvekod all.capon.e » 10 led 2009 17:33

ahoj, mam problem, koupil jsem si kabel na propojeni pc s tv a nejak mi to nefunguje jak by melo, sice funguje zvuk ale nejak nejde obraz, zobrazi se mi jenom tapeta, bez ikon, ale myška tam videt jde, prosim o pomoc, předem děkuji.
PS: nevedel jsem do ktereho fora bych to mel zařadit, tak se omlouvam pokud jsem to dal špatně.

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: propojeni pc s tv

Příspěvekod mmmartin » 10 led 2009 18:45

Pravděpodobně máš nastavenou rozšířenou plochu, v tom případě musíš okno, které má být vidět na televizi, přetáhnout myší z monitoru na televizní obrazovku přes pravý okraj monitoru, pravděpodobně bude před tím nutné nastavit normální zobrazení okna, tj. ne přes celou obrazovku monitoru, a až budeš mít okno na obrazovce, dáš zase zpět maximalizované zobrazení (čtvereček v pravém horním rohu okna).
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

all.capon.e
nováček
Stav:

Příspěvekod all.capon.e » 10 led 2009 19:25

ano, dekuji mockrat, funguje to, akorat jsem se chtel ještě zeptat, zda to nejde udelat tak, abych to nemusel přetahovat a ta obrazovka co vidim v televizi šla videt i v PC. Děkuji.

EDIT: ještě etdka mi to začal blbnout zvuk, strašně to huči( zvuk z filmu je pekny ale v pozadi je hučeni- jako když zkřižim dratky, ktere vedou k bednam)

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 10 led 2009 21:20

Nevím, jaké možnosti má tvoje grafická karta, režim, který máš nastavený teď, se jemnuje Rozšířená plocha, to co chceš ty, je Klonování obrazovky. Podívej se do možností své grafické karty, jestli klonování umí. Většinou jsou pak možné tři varianty, a sice obrázek jen na monitoru, jen na televizi, nebo na obojím.
Ohledně brumu ve zvuku: pravděpodobně se jedná o zemní smyčku. Napiš, jestli máš počítač nebo notebook, jestli je počítač (notebook) spojený kromě televize ještě s něčím jiným (internet po kabelu nebo ADSL, síťový adaptér, zapojený do zásuvky) a jestli je nebo není televize spojená s rozvodem společné antény.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

all.capon.e
nováček
Stav:

Příspěvekod all.capon.e » 11 led 2009 12:38

to stou grafickou kartou vyskoušim, jinak kvuli tomu šumu: mam pc, s internetem ADSL od upc a televizi mam taky od UPC, ale zkoušel jsem to nejak vyřešit, a přestalo to šumet, když jsem vypojil monitor z PC

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Propojení soundbaru s TV
    od Zakk » 11 led 2025 23:05 » v Vše ostatní (hw)
    1
    1936
    od Melvidor Zobrazit poslední příspěvek
    12 led 2025 12:01
  • Propojení TV-NTB přes HDMI/USB-C
    od bradto » 26 bře 2025 20:22 » v Vše ostatní (hw)
    16
    8669
    od šulda Zobrazit poslední příspěvek
    28 bře 2025 21:30
  • Propojení Mixu UI24 a wifi routeru
    od huri » 17 říj 2024 17:59 » v Problémy s hardwarem
    1
    1729
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    17 říj 2024 21:12
  • Propojení 3 PC přes Switch Zyxel GS1900-24EP
    od RockHard » 17 srp 2024 16:18 » v Sítě - hardware