Zdravím.
Chtěl bych se vás zeptat, zda se vyrábí něco jako usb konektor, do kterýho by se daly zapojit sluchátka. Jde o to, že mám v notebooku zlomený konektor od sluchátek a oprava by byla vcelku drahá, tak jsem přemýšlel nad tím jak to obejít, existuje něco takového ? děkuju za radu.
Jak zapojit klasická sluchátka do USB?*
Jak zapojit klasická sluchátka do USB?*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 28 říj 2013 10:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: USB jack
Bez dalšího přídavného zařízení se neobejdeš. A to netvrdím, že to přídavné zařízení existuje a dá se sehnat. Výstup audio na jack 3,5 je něco úplně jiného než USB konektor.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Předběhl jsi mě 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
děkuju moc :)
-
- Pohlaví:
Jen tě musím upozornit, že onen "adaptér" se v systému ukáže jako další zvuková karta, takže budeš muset přepínat. Tedy alespoň u windows.
a zvládnu to přepnout se svýma minimálníma znalostma ohledně počítačů ?:D
-
- Pohlaví:
ITCrowd píše:Jen tě musím upozornit, že onen "adaptér" se v systému ukáže jako další zvuková karta, takže budeš muset přepínat. Tedy alespoň u windows.
Než jsem dočetl až sem, lámal jsem si hlavu jak to může fungovat.

-
- Pohlaví:
Normálně to zapojíš do USB a wokna si ovladače najdou. Kdyby ne, tak k tomu pravděpodobně dostaneš CD, kde spustíš setup.exe a on se o vše postará (případně se spustí automaticky po vložení CD do mechaniky). Třetí možnost je, že v tom "adaptéru" je i malý USB disk a ovladače budou na něm. A poslední co mě napadá je, že výrobce dodá pouze odkaz na svoje stránky, odkud si ovladače stáhneš. Každopádně nemusíš mít strach, pokud to nezvládneš (o čemž pochybuji), můžeš se sem klidně obrátit pro radu.
Jo, ale pokud bude chtít aby mu hráli integorvaný repro, tak bude muset přepínat ne?
Nebylo by lepší vyřešit opravu toho konektoru?
1) Co přesně je zlomený? Jestli máš jen zalomenej jack ve zdířce tak to není problém opravit.
2) Kolik má tvůj notebook jacků? Jestli dva, jeden na mikrofon a druhej na sluchátka, tak ten na mikrofon se dá přenastavit na sluchátka.
Nebylo by lepší vyřešit opravu toho konektoru?
1) Co přesně je zlomený? Jestli máš jen zalomenej jack ve zdířce tak to není problém opravit.
2) Kolik má tvůj notebook jacků? Jestli dva, jeden na mikrofon a druhej na sluchátka, tak ten na mikrofon se dá přenastavit na sluchátka.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Ovladače by to chtít nemělo.
Für Windows® XP, 2000, 98SE, 7, Windows Vista™, Linux, MacOS 10 (oder höher) benötigen Sie keine Treiber.
Re: Jak zapojit klasická sluchátka do USB?*
tux -> Ještě jsem ten adaptér neobjednal, jak se dá ten mikrofon přehodit na sluchátka ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2525
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 21:36
-
- 2
- 5134
-
od vaclavka83
16 čer 2024 19:31
-
- 4
- 2764
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3104
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1306
-