Ahojte, chcem sa spýtať na názor na grafiku z bazaru za cenu cca 2000 - 3000 Kč, čo som sa koukal tak asi nejaká RTX1660 Super nebo Ti. Sú tie karty OK? Alebo by ste nedoporučili / doporučili neco jiné?
Pozdáva sa mi napr táto:
Ďakujem
Poslední příspěvek
Pert, ďakujem za názor. Tak nejak to práve cítim :-) Práve proto sa mi do toho moc nechce ísť, možno není pravdepodobnosť velká ale proste sa mi nechce riskovať že budem kupovať niečo také a vyhodím peniaze do vzduchu, kor objednávať zo zahraničia....
mám otázku jestli má cenu upgradovat můj pc nebo rovnou koupit novou sestavu.
HARDWARE nyní: co chci kupovat:
CPU - AMD ryzen 5 4500 -----> AMD ryzen 7 5700X
GPU - AMD Radeon RX 6600 ------> RTX 4070 Super ( )
Motherboard - Asus...
Poslední příspěvek
Ja tam jako mozny problem vidim tu levnou kancelarskou desku. Uz to puvodni PC bylo zrejme postaveno jako herni za co nejmene penez. Ted do toho chces nacpat docela dost penez, ale ta levna deska ti tam zustane.
Tak mě čeká dost jistě poslední upgrade na mé desce ROG STRIX B550-F GAMING ze stávajícího Ryzenu 5 3600 a RX 6600.
Dle mého asi ideálně Ryzen 7 5700X3D a RX 7600, nějaké jiné doporučení, ale ono asi už není úplně co vymýšlet...?
Jako možná bych...
Mám doma dědka, používám ho na Word, Excel, Internet, filmy a hraju jednu hru Left4Dead na steamu. Měnil jsem hdd za ssd. Ještě bych tam mohl přihodit ramky, podle popisu jsou tam 2 sloty. Předpokládám, že je tam jedna 4Gb a dočetl jsem se maximální...
Poslední příspěvek
Těch 1600 MHz nemusím dodržet?
Je nějaký způsob, jak zjistit, že je GK opravdu KO? Už na tom moc nesejde, jen pro info, ať to vím.
Mám aktuálně dvě sestavy. Kvůli konci seznamům na CZ zkusím popstat takto dle obrázku.
image.png
PC jsou na hry. Sestava 2014 ale ztratila dech. Na POE 2 se drží na 30fps, ale loading trvají minuty.
Hlavně procesor už nestíhá.
Sestava 2019, tam už...
Poslední příspěvek
D.O.C.P prfil byl vypnutý. Asi se to vyplo, když jsem před pár lety přidával 2x 8GM ram navíc.
Špatně jsem se asi vyjádřil. Většinu času jsem na PC 2019, ale PC 2014 je u rodičů. Takže přehození a úprava PC je nezbytná ve větčím rozsahu, než jen...