Ahojte, prosím poradili by jste mobil pro dítě, cena kolem 3000 Kč.
Primárne chceme aby bylo na tel dostupné ale určite si trochu zahraje i nejaké nenáročné hry, ideálne foťák kdyby nebyl propadák by bylo fajn i když je mi jasné že v teto cene to...
Poslední příspěvek
Tak nakonec som včera objednal G55-ku, z datartu za 3100 si myslím že bude OK :-)
Ahojte, chcem sa spýtať na názor na grafiku z bazaru za cenu cca 2000 - 3000 Kč, čo som sa koukal tak asi nejaká RTX1660 Super nebo Ti. Sú tie karty OK? Alebo by ste nedoporučili / doporučili neco jiné?
Pozdáva sa mi napr táto:
Ďakujem
Poslední příspěvek
Pert, ďakujem za názor. Tak nejak to práve cítim :-) Práve proto sa mi do toho moc nechce ísť, možno není pravdepodobnosť velká ale proste sa mi nechce riskovať že budem kupovať niečo také a vyhodím peniaze do vzduchu, kor objednávať zo zahraničia....
Dobry den. Otec me pozadal o sestaveni PC a domluvili jsme se ze mu dam do sestavy svuj CPU,GPU,RAM a objednam si nove.
Moje soucasna konfigurace je:
ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI
AMD Ryzen 7 7700X
ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti O12G
G.Skill...
Poslední příspěvek
Dekuji.Bios uz jsem si stahnul tak pred vymenou aktualizuji. Jeste jednou dekuji za rady.
Jednou jsem tady psal ohledně upgrade PC ve které bylo navrhnuto ryzen 5800x3d.
který jsem nesehnal za rozumnou cenu.
Viděl jsem že ted je nový:
mělo by cenu do toho jít?
Chci hlavně upgrade skrz že mi do ted nejde nahrát nový BIOS...
Poslední příspěvek
Proc se ptas na duvod, kdyz ti to tam duvod primo pise? Doslo ke zmene hardware.
Licence je vazana na puvodni hardware, ktery jsi vymenil (deska + procesor)