Dobrý den, píši zde, s prosbou o radu s koupí notebooku ( převážně na školu - IT ).
Chtěl bych minimum celkové kapacity RAM 16GB (DDR4 stačí), nejlépe, aby šlo upgradovat na 32 . Grafika by mohla být i integrovaná, pokud by jsem mohl alokovat paměť...
Vlastním notebook lenovo a mám trable s používáním AutoCadu. Procesor ryzen 7 8845HS, 16GB RAM, s integrovanou grafikou Radeon 780M a dedikovanou grafickou kartou NVIDIA RTX3050 6GB. Výkon by měl být dostatečný...
Poslední příspěvek
Vyřešeno :-O Díky moc s 90hz displayem to bylo fakt hrozný, teď je to jiná...
edit: každopádně teď už to nepotřebuji, ale pro zajímavost, nevíš proč je zašedlá ta nabídka nastavení individuálních programů v 3D nastavení NVIDIA control panelu?
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu " PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 " (nedávam konkrétny...
Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem PC na hraní Převážně Online Her. Rád bych se vlezl pokud možno do 32tisic bez DPH.
Do odkazů překládám svůj výběr, pokud byste měli nejáke výhrady budu rád za názor.