Tip na notebook cca. 25-30 tis
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: Tip na notebook cca. 25-30 tis
Vista je komplet vektorová, tzv. grafické prostředí je naprosto pokrokové oproti bitmapovým XP atd. Jedině Vistu, kdo má smysl pro grafiku.
Díky za info, ještě o zvážím a udělám ještě jednu osobní prohlídku booků.Ale není to snadné vybrat.Snad mi trochu pomůže to, že mi vrátí DPH.Tedy 30 bez DPH, ale pořád je to o 9 tis.Jen jsem obecně zvědavej na ty Visty.
- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
Vistu doma mám a ihned jsem jí přeinstaloval XP,jelikož jsem si na ovládání nezvykl a čekací doba na každou operaci mě přišla neúnosná,připravte se,že načítání,pokud máte lepší antivir a Spyware,bude o moc delší než u XP - prostě ZATÍM mi Visty přijdou nevychytané...
K té ATI X1100,tuhle kartu přesně mám v ntb a jelikož jsem kupoval book hlavně skrz kanclpráci,tak jsem to neřešil. Ovšem rozjel jsem v pohodě GTA SA na průměrné kvalitě a to samé i Mafia,novější hry nehraji,nějak jsem jim nepřišel na chuť a ani to moc nesleduji,o Crysisu co tu píšete nemám ani páru

K té ATI X1100,tuhle kartu přesně mám v ntb a jelikož jsem kupoval book hlavně skrz kanclpráci,tak jsem to neřešil. Ovšem rozjel jsem v pohodě GTA SA na průměrné kvalitě a to samé i Mafia,novější hry nehraji,nějak jsem jim nepřišel na chuť a ani to moc nesleduji,o Crysisu co tu píšete nemám ani páru
Nakonec jsem koupil tento, tvůj tip byl výborný, jen se ve mě ozvala lidská touha po změně značky, neb jsem předtím měl také ASUS a musím říci, že bez problémku.Jen na mě u nového ASUSU působila hloupě otočná kamera, působilo to na mě jako starý ACER.Ale i přesto díky za tip.memphisto píše:naprosto luxusní a plně dostačující :Asus F3SV-AS293C C2D 2,2GHz 4MB cache, 3GB ram, 25OGB HDD, grafika 8600M GS, WIFI, BT, DVD vypalovačka s LightScribe, hybridní TV tuner s dálkovým ovladačem, čtečka otisků prstů, VIsta Home Premium 26 456Kč
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52012
- memphisto
- Guru Level 13

není zač.hlavně ať slouží 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Bude muset stál raketu

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek