Jsem tu nový a dovolil jsem si kvůli přehlednosti (jak jsem zde někde četl) založit své vlastní téma. Rozhodl jsem se, že si pořídím nový počítač (skříň), a sice tak, že jsi ho po částech za pomoci kamarádů poskládám sám.
A teď co potřebuji - rád bych počítač, který by v pohodě zvládal programy na nahrávání hudby (cubase, reaper apod.) a vše co se kolem nahrávání točí. Momentálně nahravám pomocí svého stařičkého noťasu a je to často o nervy, když mám v reaperu nahraných více stop, bicích a tak... Abych to upřesnil, tak zvukovou kartu nepotřebuji, protože mám kvalitní externí zvukovku s dobrými převodníky, se kterou jsem spokojený. Bezproblémová tvorba hudby je tedy první požadavek.
Dalším požadavkem je hraní nejnovějších her, nejlépe na plné rozlišení, abych si to taky trošku užil, když už jsem pořádnou hru nehrál tak 5 let

Nejprve bych chtěl začít skříní a zdrojem (toto koupím ihned po Novém roce). Trochu jsem se zde porozhlédl a zjistil jsem, že na zdroji se zřejmě neoplatí šetřit

Základní desku a to ostatní zde bude řešit, až bude skříň a zdroj doma

A nakonec bych Vás požádal o doporučení solidních eshopů, z kterých bych si objednal požadované komponenty a neměl problémy s reklamacemi, domluvou a tak