Mohu zapojit VGA do této sestavy ?

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

simix123456789
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: duben 16
Pohlaví: Muž

Mohu zapojit VGA do této sestavy ?

Příspěvekod simix123456789 » 10 říj 2019 13:32

Zdravím Zas a znova už mi je to trapné ale co jsem nováček ! Chci se zeptat do téhle sestavy https://www.czc.cz/264414,253607,241828 ... 78999/kody
Jestli je možnost zapojit do základní desky VGA monitor, ptám se jelikoz jsem trosku zmatek kam potom zapojit i HDMI jelikoz vstupy jsou jak ze zakladovky tak i z grafiky děkuji mnohokrát ;)

Dodatečně přidáno po 19 minutách 29 vteřinách:
A ještě dodatečná otázka proč mi lidé z czc poslali z ryzenu chladič ? Ten artic tam stačí ?



Reklama
Uživatelský avatar
gogo1963
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2317
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zapojit VGA do této sestavy ?

Příspěvekod gogo1963 » 10 říj 2019 14:04

nové téma na stejný problém? Zapojit můžeš, potřebuješ ale převodník z vga na hdmi, ten stojí pár stovek ( https://www.tsbohemia.cz/axagon-rvh-vg2 ... SXEALw_wcB ) ... pokud se ti to vyplatí ... chladič přibalený k Ryzenu je slabší, než dokoupený Arctic, ten co byl k procesoru ti poslali, protože byl v balení společně s procesorem, je tvůj ...třeba jako záložní, kdyby něco

simix123456789
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: duben 16
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zapojit VGA do této sestavy ?

Příspěvekod simix123456789 » 10 říj 2019 14:09

Špatne si pochopil toto téma, na základní kartě je vstup pro VGA a já mám monitor VGA. Jen jestli to mohu napojit na tu zakladovku

Uživatelský avatar
gogo1963
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2317
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zapojit VGA do této sestavy ?

Příspěvekod gogo1963 » 10 říj 2019 14:15

já jsem pochopil dobře, ten konektor je neaktivní, tam bys mohl zapojit kabel jen v případě, že bys měl procesor s integrovanou grafikou a to ty nemáš, zapojuješ kabel do grafické karty a ta vga konektor nemá .,..pokud to tam i zapojíš, nic se nestane, nebudeš mít obraz ...

simix123456789
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: duben 16
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zapojit VGA do této sestavy ?

Příspěvekod simix123456789 » 10 říj 2019 14:26

Aha děkuji za objasnění, takže mohu koupit třeba tohle https://www.electroworld.cz/hama-prevod ... ednosmerny a PC nebude mít problem je to tak ?

Dodatečně přidáno po 3 minutách 16 vteřinách:
Dodatečné, ano za tu cenu se mi to vyplatí než čekat měsíc než přijde nová obrazovka z reklamace :D

Uživatelský avatar
gogo1963
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2317
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zapojit VGA do této sestavy ?

Příspěvekod gogo1963 » 10 říj 2019 14:31

tenhle je zbytečně drahý, stačí ten za polovic a ano, stačí ...
tys vymontoval z monitoru display a poslal na reklamaci, nebo monitoru říkáš "obrazovka"? :D ... když tak pak "zobrazovací zařízení" ...

simix123456789
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: duben 16
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zapojit VGA do této sestavy ?

Příspěvekod simix123456789 » 10 říj 2019 14:33

Monitoru říkám obrazovka, to je tak strašně pěkný když ti přijde balík a celá obrazovka je praskla

Uživatelský avatar
gogo1963
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2317
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zapojit VGA do této sestavy ?

Příspěvekod gogo1963 » 10 říj 2019 14:33

ano, to potěší ...

simix123456789
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: duben 16
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zapojit VGA do této sestavy ?

Příspěvekod simix123456789 » 10 říj 2019 16:29

Tak kabel koupen, a monitor ukazuje žádný video vstup no to umí ještě víc naštvat

Uživatelský avatar
HelFix
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1241
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zapojit VGA do této sestavy ?

Příspěvekod HelFix » 10 říj 2019 18:33

A máš nastaveno na monitoru zdroj VGA?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42770
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zapojit VGA do této sestavy ?

Příspěvekod petr22 » 10 říj 2019 18:43

Jaky prevodnik mas ?

Tohle by me tedy dost vydesilo: Pravých estetických fajnšmekry potěší zejména podpora full HD rozlišení
až do velikosti 1920 x 780.

Psal to expert bez znalosti jak pocitacu, tak jazyka.

simix123456789
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: duben 16
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zapojit VGA do této sestavy ?

Příspěvekod simix123456789 » 10 říj 2019 18:54

Fuu ani nevím jak to udělat :D heh prosím o stručný návod
Btw obrazovka něco jako tahle https://m.alza.cz/21-5-philips-223v5lsb ... hEEALw_wcB
Akorát je změna ze v zadu mám jen vstup jeden a to VGA

Dodatečně přidáno po 15 minutách 57 vteřinách:
Popr. Mám koupit ten z tsbohemia ? Co mi zde rádi nahoře ?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak zapojit dvd na aux?
    od Prd0Ch » 07 pro 2019 12:56 » v Vše ostatní (hw)
    2
    247
    od Prd0Ch
    07 pro 2019 13:27
  • Vyplatí se PS4 Pro k této televizi?
    od Amemura » 25 lis 2019 16:26 » v Herní konzole
    2
    1004
    od petr22
    25 lis 2019 17:07
  • Grafika k této sestavě
    od Riviera kid » 08 srp 2019 15:20 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    14
    1162
    od Riviera kid
    09 srp 2019 18:21
  • Jak zapojit RGB ventilátor ?
    od Marfy » 15 bře 2020 14:05 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    0
    737
    od Marfy
    15 bře 2020 14:05
  • 2x4gb + 2x8gb ram, jak zapojit?
    od Sat1urn1 » 10 pro 2019 23:24 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    1
    334
    od Zivan
    10 pro 2019 23:56

Zpět na “Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 7 hostů