Představy nechám na zkušenějších bude to na hry, ale pokud půjde složit za méně budu raději. . U mě asi 16 gigam ram, 8giga grafika. Na znacce nezáleží ani na vzhledu
Zdroj jsem měl vždy nějaký levný, takže si nepotrpim na luxusu. Krabice je taky jedno, jak bude vypadat. Asi nějaký WiFi přijímač ? Budu mít bzdratak, nevím jak to teď funguje. PC jsem skládal naposledy v roce 2005 a včera mi vyhořel noťas . Mockrat děkuji.
do 20 dle těch požadavků těžko ... proč bezdrát? Není možnost ethernetu? Desky se slotem pro wifi modul levné nebudou ... kvalitní zdroj není o luxusu, ale o bezpečnosti komponent a okolí počítače
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
Tak leda že bych se připojil přes krabičku wifi. Nemám možnost kabelu pevného . Do teď jsem hrál hry přes WiFi a nebyl problém. Takže PC bude muset WiFi přijímač. Další věc. Rozumím , že eurocase nemá smysl, ale myslím si, že zdroj do 1500 stačí ne ?.
Žena by chtěla svojí mamince vybrat po 11 letech nový notebook. Protože já už nemám tušení co se dnes vyrábí, chtěl bych Vás požádat o radu s výběrem. Máma od ženy je učitelka. Požadavek na notebook by měl být tedy následující:
Excel, Word,...
Poslední příspěvek
Displeje obou těch notebooků, které si poslal, budou těžkej průměr.
Oba mi přijdou předražený a ten asus plasťák bych určitě nebral.
Ahoj chci požádat o radu, jaký koupit notebook do 25 000. Chci ho na cesty, občas si něco zahrát, kouknout na film. Primárně používám desktop. Chtěl bych numerickou klávesnici a líbí se mi podsvícení. Dává podle mě smysl 4060 grafika, ale nechám si...
Poslední příspěvek
Tohle jsou zajímavé nabídky na alze do 25 tis.
16 (ale bez OLED):
1 kg hmotnost:
levnější varianta:
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...
přicházím s prosbou o radu se sestavením nového herního PC. Rozpočet byl stanoven na 65 tisíc a požadavky jsou jednoduché. Aby to vydrželo zhruba 5 let bez starostí.
Vleze se do takové sestavy RTX 5080? Jaký je nejvhodnější procesor? Ramek...
Poslední příspěvek
Ta Super edice ještě nebyla oznámená, může to vyjít až na přelomu roku. Ale pokud se má do grafiky strčit třicet tisíc, tak bych počkal.
Zdravím všechny zdejší odborníky na skládání PC :) po asi 6 letech už opět přemýšlím nad novým PC, a protože upgrade není v zásadě možný tak vybírám komponenty do nového stroje. Prosím o rady ohledně dole zmíněných okruhů/otázek.
Moje základní...
Poslední příspěvek
4K je na grafický výkon dost žrout, já se vydal raději cestou UWQHD, kde 16GB pořád stačí. S VR neporadím.
4070Ti za 23 tis. není nic výhodného, tolik běžně stály nové (když ještě byly). V této cenové kategorii (dokud se nezklidní/nedozásobí trh)...