Ahoj,
konečně jsem si koupil veliký stůl. Pro svoji práci budu potřebovat dva další monitory. Momentálně mám jeden BenQ 24” 144Hz. Ten chci ponechat, velikost mi vyhovuje a větší opravdu nechci. Tenhle monitor bude tedy hlavní. Potřebuji tedy dva další, které můžou byt klidně 60Hz. Musí byt 24”.
Cenu bych nastavil způsobem, ze čím levnější tím lepší.
A ještě bych potřeboval způsob uchycení těchto monitoru vedle sebe.
Monitory + držák na monitory
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
-
- Level 3
- Pohlaví:
Re: Monitory + držák na monitory
Chceš to mať na stole, alebo na stene? Ak na stole - https://ix.sk/sRzU2
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Drzak na monitory - Novus Raspenava, typ TSS. Neznam nic lepsiho.
Vsechny levne drzaky se klepou jak drahej pes, toto se nehne.
-
- Master Level 7
- Pohlaví:
Ahoj,
zrovna se potýkám úplně se stejnou věcí, mám čerstvě vyrobený stůl, 1 monitor už mám, druhý sháním a k tomu vybírám nástěnný držák monitorů, nechci to mít na stole, ale naopak na stěně, našel jsem na alze toto toto , má to k tomu hmoždinky, šroubky...
jinak na ts-bohemii mají (designově identický) Brateck držák, nevím, jestli tam bude rozdíl v kvalitě materiálu...jeden je od Alzy, druhý od nějakého Bratecku..
jo, ale nechce utratit víc za držák, než za monitor letmo jsem se díval na net a jsou to pálky.
zrovna se potýkám úplně se stejnou věcí, mám čerstvě vyrobený stůl, 1 monitor už mám, druhý sháním a k tomu vybírám nástěnný držák monitorů, nechci to mít na stole, ale naopak na stěně, našel jsem na alze toto toto , má to k tomu hmoždinky, šroubky...
jinak na ts-bohemii mají (designově identický) Brateck držák, nevím, jestli tam bude rozdíl v kvalitě materiálu...jeden je od Alzy, druhý od nějakého Bratecku..
petr22 píše:Drzak na monitory - Novus Raspenava, typ TSS. Neznam nic lepsiho.
jo, ale nechce utratit víc za držák, než za monitor letmo jsem se díval na net a jsou to pálky.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Na Ebay jdou koupit i nepouzite za mnohem lepsi ceny, ja mam drzak na 2 monitory za necele 3000 Kc.
Nebo si hovyrobit z profilu co se z nich montuji vyrobni linky, to bude taky mnohem pevnejsi nez cokoliv levneho.
S levnym drzakem chodi okolo tebe lidi a tobe se houpou monitory.
Nebo si hovyrobit z profilu co se z nich montuji vyrobni linky, to bude taky mnohem pevnejsi nez cokoliv levneho.
S levnym drzakem chodi okolo tebe lidi a tobe se houpou monitory.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1397
-
od DifiCZ
03 lis 2023 16:34
-