nastavení domácí wifi sítě Vyřešeno
Re: nastavení domácí wifi sítě
No to v nabídce nemám, mám možnosti pouze DHCP server, DHCP klient a DHCP vypnuto, jak jsem psal, mám trochu jiný zažízení. Mám případně návod už přímo k mému zařízení tak ho můžu někam uploadnout
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nastavení domácí wifi sítě Vyřešeno
Ten bridge, ale i podle toho manuálu, musí fungovat.
Důležití je věta, že se to používá hlavně když je router jako přístupový bod - tvůj případ.
Zkus teda ještě jednou bridge -> DHCP klient -> Použít nastavení. Počkej pár minut jestli se síť neobjeví
V defaultním nastavení je jednotka v režimu BRIDGE, kdy jsou obe rozhraní na stejné úrovni. Ze obou je jednotka dostupná na stejné IP adrese. Toto nastavení je obvyklé pri použití zarízení jako prístupového bodu a v nekterých prípadech i v režimu klientského zarízení.
Důležití je věta, že se to používá hlavně když je router jako přístupový bod - tvůj případ.
Zkus teda ještě jednou bridge -> DHCP klient -> Použít nastavení. Počkej pár minut jestli se síť neobjeví
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Funguje! Moc děkuju! Teď už mi to je jasný, jsem debil, předtím jsem to měl sice v režimu bridge ale jako "stanice" a ne "přístupový bod" což dává logiku. Takže teď už si to jenom nějak zabezpečit aby se mi tam nepřipojovali další lidi. Ještě jednou díky, tady jste mi zatím vždycky se vším pomohli. Problém je tedy vyřešen.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není zač. Od toho tu jsme. Šifrování nastavíš v Bezdrátová část -> Zabezpečení.
Pokud to je vše označ příspěvek za vyřešený podle návodu v mém podpise.
Pokud to je vše označ příspěvek za vyřešený podle návodu v mém podpise.

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Domácí WiFi síť se zdrojem internetu z mobilního Hotspotu
od czTANIScz » 23 čer 2024 10:28 » v Administrace sítě - 4
- 4358
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
24 čer 2024 07:27
-
-
- 7
- 3403
-
od petrvorisek
05 led 2025 16:26
-
-
15" notebook na domácí použití
od michal84 » 03 zář 2024 17:57 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 7
- 3706
-
od michal84
28 zář 2024 10:05
-
-
- 9
- 4183
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4717
-
od petr22
27 pro 2024 12:29
-