Tady je screenshot ze správy routeru. Jasně tam jsou vidět servery DNS 8.8.8.8 a 8.8.4.4. Obviňovat ze lži byste mě opravdu nemusel. Potřebuju vyřešit problém a opravdu nemám zapotřebí někomu lhát.
ITCrowd píše:Zkus změnit DNS v nasatvení síťového připojení na 8.8.8.8 a 8.8.4.4
Měl jsi dns nastavit ve vlastnostech síťového připojení - viz. citace. Nikoli v routeru. Důkaz budiž proveden.
Nehodlám diskutovat.
V routeru mají být DNS servery poskytovatele připojení.
Vyser se na nějaký tabulky a ipconfig atd...V nastavení síťové karty změn dhcp z automatiky na ruční nastavení ip,brány atd... V ip nastav koncové číslo o jednu vejs nez je default ip routeru....brána se nastavi automaticky.vic nepotřebuješ...pak když zadáš default ip routeru tak se do administrace dostaneš.... Až si vše nastavíš tak všechno zase hod na automatiku
od roku 2017 mám asus rt-ac750.
Asus je přes WAN konektor napojen přímo na ubiquiti NanoStation Loco M5,.
Router má uprostřed baráku, ale v patře nad ním už nechytají signál telefony, notebooky nic.
Mám stím problém od začátku, ale je na...
Poslední příspěvek
Extender Ti tu nikdo nedoporučí, protože tu všichni ví že je to zlo.
1) Nic lepšího než kabel není + AP (tam to splňuje požadavek na název sítě a heslo)
2) Powerline
Vše ostatní je na tobě. Zkoušej a uvidíš. Že něco jen píchneš do zásuvky a pojede...
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Ahoj,
včera jsem provedl update systému a po něm nelze spustit žádný program MS Office . Vždy se zapne na pár sekund a pak zmizí. Ani se neobjeví chybové hlášení.
Verze systému: Win 10 (22H2 - 1905.5737)
Log z EventViewer:
Faulting application...
Poslední příspěvek
Zkusil bych udělat povrchový test disku (HD Tune-Error scan), případně jej doplnil testem RAM (Memtest86+).