Jak zablokovat v routeru Minecraft (multiplayer) ? Vyřešeno

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jak zablokovat v routeru Minecraft (multiplayer) ?

Příspěvekod Martin63 » 18 lis 2013 20:00

ondoubek píše:Jsou od routeru asi 10m. Ono by to odpojování netu ale asi vadilo tátovi, ten je taky připojený přes WiFi :D Snížit vysílání nemůžu, když jsou tak blízko od routeru, takže by to stejně chytali, navíc ten router je zázračně výkonný a pokryje kruhově okolí 100-200m. Antény jsou všude všesměry. Pokud táta příjde na to, že v tom mám prsty já, bude zle. Máme hrozně blbej net. Když stahuju něco na torrentu, nejde skoro net v celém domě :D Kdyby mi bylo 18 koupil bych si svůj net, prachy na to mám. Prostě 4 PC v domě + 2 tablety + 3 smartphony 8Mbps net fakt nedává.

Jo to vím... tenhle router je jeden z těch kvalitnějších a lepších. Nic jiného ti hold nezbývá, než omezit rychlost, jak Ti psal LincolNn. Plně chápu tvé problémy... Kdyby mi v mém bytě hučel nahlas Minecraft, tak někoho prohodím oknem. (Ano, syn to také hraje!!! :twisted: :twisted: :twisted: ). Jenže my máme momentálně net kolem 600 Mbit upload i download s pingem do 5 ms, po optické trase. Takže mně skutečně internetové připojení netrápí. Avšak běda, pokud by tu hovadinu měl puštěnou na repráky. To by mě ovládl nečekaný vztek... :mad: :evil:

Takže s tebou plně soucítím a hodně zdaru!!! :titanic: Škoda jen toho, že je tvůj táta taky připojený na Wi-Fi. :punish:

Ještě mě napadlo připojit nějaký starší router bez QOS, (na který by jsi se připojil ty) před tento TP-Link. Vpodstatě by hlavní konektivita tekla k tobě. A na ně by zůstal ten zbytek. (Ale neručím ti za to, že takhle funguje. Nikdy mě nenapadlo toto zkusit). :lol:
Naposledy upravil(a) Martin63 dne 18 lis 2013 20:02, celkem upraveno 1 x.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Reklama
strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod strangereu » 18 lis 2013 20:01

Ono stačí otevřít .exe od javy v textovém dokumentu a smazat jeden znak :lol:
http://screenshare.cz/

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 18 lis 2013 20:03

Nad těmihle řešeními už jsem dávno přemýšlel, jenže prostě nepůjde jim MC - začnou žalovat, kdo za to může? Já. Když jim to nespravím je zle. Neznáte moje rodiče. Takže tyto řešení nepřipadají v úvahu.

strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod strangereu » 18 lis 2013 20:06

Ale to samé to bude i s internetem si myslím, že prostě bude jim padat připojení a pak tvoje rodiče řeknou, aby jsi to opravil.
Nebo snad né?

Akrej
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Akrej » 18 lis 2013 20:06

teť mě napada zpomal jim na ten dany počitač rychlost připojeni oni samy pak už se na to vyse*** když se jim to bude bugovat.Někttere routry to umí ne všechny
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 18 lis 2013 20:08

Martin63 píše:
ondoubek píše:Jsou od routeru asi 10m. Ono by to odpojování netu ale asi vadilo tátovi, ten je taky připojený přes WiFi :D Snížit vysílání nemůžu, když jsou tak blízko od routeru, takže by to stejně chytali, navíc ten router je zázračně výkonný a pokryje kruhově okolí 100-200m. Antény jsou všude všesměry. Pokud táta příjde na to, že v tom mám prsty já, bude zle. Máme hrozně blbej net. Když stahuju něco na torrentu, nejde skoro net v celém domě :D Kdyby mi bylo 18 koupil bych si svůj net, prachy na to mám. Prostě 4 PC v domě + 2 tablety + 3 smartphony 8Mbps net fakt nedává.

Jo to vím... tenhle router je jeden z těch kvalitnějších a lepších. Nic jiného ti hold nezbývá, než omezit rychlost, jak Ti psal LincolNn. Plně chápu tvé problémy... Kdyby mi v mém bytě hučel nahlas Minecraft, tak někoho prohodím oknem. (Ano, syn to také hraje!!! :twisted: :twisted: :twisted: ). Jenže my máme momentálně net kolem 600 Mbit upload i download s pingem do 5 ms, po optické trase. Takže mně skutečně internetové připojení netrápí. Avšak běda, pokud by tu hovadinu měl puštěnou na repráky. To by mě ovládl nečekaný vztek... :mad: :evil:

Takže s tebou plně soucítím a hodně zdaru!!! :titanic: Škoda jen toho, že je tvůj táta taky připojený na Wi-Fi. :punish:

Ještě mě napadlo připojit nějaký starší router bez QOS, (na který by jsi se připojil ty) před tento TP-Link. Vpodstatě by hlavní konektivita tekla k tobě. A na ně by zůstal ten zbytek. (Ale neručím ti za to, že takhle funguje. Nikdy mě nenapadlo toto zkusit). :lol:

Starší router mám, ale kdykoliv měním router, tak to musím nahlásit ISP, on tam něco u sebe na centrále přepíše, jinak to nejede. Prostě to už fakt nejde, já se snažím se učit do školy protože mi ty známky už záleží na střední školu a oni maj MC na reprákách a ještě do toho řvou jak paviáni. Rodiče je sice uklidní, ale jen na pár minut.

strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod strangereu » 18 lis 2013 20:09

OT:
Akrej, sice máš v popisku toto ,,Mým největším úspěchem by bylo napsat větu správně.", ale měl by jsi vědět, že se píše ,,teď" :)

Akrej
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Akrej » 18 lis 2013 20:10

děkuji asi bych s měl přečist větu než ji někam pošlu
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 18 lis 2013 20:10

papam7 píše:Ale to samé to bude i s internetem si myslím, že prostě bude jim padat připojení a pak tvoje rodiče řeknou, aby jsi to opravil.
Nebo snad né?

No vidíš, to máš asi pravdu. To mi nedošlo.

strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod strangereu » 18 lis 2013 20:11

A pak přijde ta věta ,,Ondrášku, tak Vám koupíme rychlejší internet no..." :lol:

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 18 lis 2013 20:16

Věř nebo ne, ale nepřijde.

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 18 lis 2013 20:19

ondoubek: Tak tu síť taky zatěžuj! Na maximum spusť všechno co jde... Oni jim raketově porostou pingy. (On ten router zase není takovej zázrak, aby to všechno udržel). Připoj veškerá zařízení i notebook, mobil... Aby jsi to prostě všechno krásně přetížil. ;)

Rodiče krásně odpálkuj tím, že Ty jsi nic nedělal a že je Ti do nějakého jejich Minecraftu kulový... Pokud u Vás panuje veliká nedůvěra, zaměřená převážně na tebe, tak budou řvát, jako paviáni. Ale bobka do kalhot si z toho taky nepustí. ;) Však na ně taky nemusíš být jen hodný chlapec, musíš jim také svým stylem okořenit trošku život. Myslím si, že je problém pouze v tom, že chtějí tvé bratry nějak zabavit. A pokud jim nejde Minecraft, tak jdou za tvými rodiči otravovat. A oni se chtějí tvých bratrů nějakým způsobem zbavit... (Je to prostě vzájemné "sr*ní se" Okořeň jim také trošku život, nenech si to líbit!!! Vzchop se trošku...
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Propojení Mixu UI24 a wifi routeru
    od huri » 17 říj 2024 17:59 » v Problémy s hardwarem
    1
    1723
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    17 říj 2024 21:12

Zpět na “Sítě - hardware”