ondoubek píše:Jsou od routeru asi 10m. Ono by to odpojování netu ale asi vadilo tátovi, ten je taky připojený přes WiFiSnížit vysílání nemůžu, když jsou tak blízko od routeru, takže by to stejně chytali, navíc ten router je zázračně výkonný a pokryje kruhově okolí 100-200m. Antény jsou všude všesměry. Pokud táta příjde na to, že v tom mám prsty já, bude zle. Máme hrozně blbej net. Když stahuju něco na torrentu, nejde skoro net v celém domě
Kdyby mi bylo 18 koupil bych si svůj net, prachy na to mám. Prostě 4 PC v domě + 2 tablety + 3 smartphony 8Mbps net fakt nedává.
Jo to vím... tenhle router je jeden z těch kvalitnějších a lepších. Nic jiného ti hold nezbývá, než omezit rychlost, jak Ti psal LincolNn. Plně chápu tvé problémy... Kdyby mi v mém bytě hučel nahlas Minecraft, tak někoho prohodím oknem. (Ano, syn to také hraje!!!

Takže s tebou plně soucítím a hodně zdaru!!!

Ještě mě napadlo připojit nějaký starší router bez QOS, (na který by jsi se připojil ty) před tento TP-Link. Vpodstatě by hlavní konektivita tekla k tobě. A na ně by zůstal ten zbytek. (Ale neručím ti za to, že takhle funguje. Nikdy mě nenapadlo toto zkusit).