caute, odesel mi procesor, tak jsem koupil novej HW (CPU,MB,RAM) dneska mi to doslo, tak jsem se dal do toho. Vse jsem poskladal a chystal se v BIOSu nastavit RAID 0 jako jsem mel ve stare sestave, to se mi nepovedlo, furt to psalo at nabootuju system win a podobne, vyzkousel jsem vsechno mozne, pak me to nedalo a uz jsem obetoval i svoje data a chtel jsem to naformatovat, nabootoval jsem win (z USB) vse probihalo vpohode az do chvile kdy jsem mel vybrat HDD na kterej chci win nainstalovat, zadny HDD se neobjevil, nevim cim to. Tak jsem zkusilto udelat bez RAID proste dva disky a to uz se mi tam objevili kdyz jsem mel vybrat disk, ale zase to napsalo, ze instalacni program nemohl vytvorit novy systemovy oddil..... Poradite mi neco? co stim? ja uz nevim .. Diky moc
CPU: AMD FX-6300
MB: ASUS M5A97 EVO R2.0
RAM: 8GB DDR3 1600MHz
HDD: Samsung SpinPoint T - 400GB 2x
GPU: ASUS ENGTX680-2GD5
Novy hardware = nelze nainstalovat Win 7
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Novy hardware = nelze nainstalovat Win 7
1. SW RAID (tedy vc. tech v BIOSu MB) byva neprenosny - to uz vis.
2. K instalaci na RAID potrebujes podstrcit prislusny ovladac.
3. Instaluj z DVD, ta chyba se systemovym oddilem souvisi prave s USB. Nesmi byt v BIOSu pred HDD.
2. K instalaci na RAID potrebujes podstrcit prislusny ovladac.
3. Instaluj z DVD, ta chyba se systemovym oddilem souvisi prave s USB. Nesmi byt v BIOSu pred HDD.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
mam problem, jak to tam mam podstrcit? mam nahrat na USB v biosu dat prvni bootovat Win pak HDD a pak USB s ovladacem?
Nahrat na USB, v BIOSu dat jako prvni HDD, pres boot menu spustit instalaci z flashky a az si rekne o ovladac tak ho vyberes z flashky.
Tak jsem to zkousel, vlozil jsem tam ty ovladace a disk to naslo, ale zase to napsalo instalacni program nemohl vytvorit novy sytemovy oddil. Asi to bude tim, ze to instaluju z USB, mam problem, ze na nove MB nemam uz stary konektor na CD-rom.. Neni nejaka redukce? Na cd-rom mam takovou tu stary podlouhly konektor modry a na desce to uz neni.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Stř Črc 16, 2014 4:10 pm) ---
Tak jsem pripojil cd-rom a tedka uz aji nainstaloval win7, uz jsem slavil, ale v to na me vyskocila obrazovka, ze system nejde spusti a jestli chci spustit nirmalne win nebo nouzovej rezim a blaa bla, dal jsem normalne a nacezlo to same, ze nejde spustit win..
--- Doplnění předchozího příspěvku (Stř Črc 16, 2014 4:48 pm) ---
pres cd-rom lze nainstalovat pouze x32bit verze. kdyz chci podstrcit ovladaac RAID jak si miposlal tak kdyz chci podstrcit 64bit tak to napise chybu
--- Doplnění předchozího příspěvku (Stř Črc 16, 2014 4:10 pm) ---
Tak jsem pripojil cd-rom a tedka uz aji nainstaloval win7, uz jsem slavil, ale v to na me vyskocila obrazovka, ze system nejde spusti a jestli chci spustit nirmalne win nebo nouzovej rezim a blaa bla, dal jsem normalne a nacezlo to same, ze nejde spustit win..
--- Doplnění předchozího příspěvku (Stř Črc 16, 2014 4:48 pm) ---
pres cd-rom lze nainstalovat pouze x32bit verze. kdyz chci podstrcit ovladaac RAID jak si miposlal tak kdyz chci podstrcit 64bit tak to napise chybu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3231
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12
-
- 2
- 2879
-
od petr22
04 pro 2024 14:59
-
- 4
- 3266
-
od Steage7717
12 lis 2024 18:49
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6551
-
od Minapark
16 zář 2024 10:47
-
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3859
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”