Možnost sem měl zaškrtlou, tak sem to dal pryč, zdá se že to pomohlo ale videa na fb- youbo, nebo různé viny, tak se mi zdají v horší kvalitě... tady přikládám screeny, nevím co vše potřebuješ, tak radši vše. Jinak upozorňuju ještě jednou že mám přesintalovany Windows
jinak proč se mi nezobrazuje ta možnost když kliknu na video nastavení flash playeru na to vypnutí té HW akceleraci ? Mám tam jenom to pitomí HTML.. než sem přeinstalovával PC tak sem tam tu možnost měl, protože pamatuju že sem to jednou vypínal.
Každopádně pokud ju vypnu jak si poradil v Chromu, tak video se tak nějak divně trhají a nejsou tak kvalitní, koukal sem na stream a bylo to celkem znát, tak sem si to dal znova zpět.
Videa na internetu-Zelený obraz
Re: Videa na internetu-Zelený obraz
Aktualizuj grafické ovladače.
Co se týče možnosti vypnout hardw. akceleraci, tak jí tam nemá nikdo, je pouze v nastavení.
Můžu ti potvrdit, že v minulosti to šlo, také jsem to tak dělal.
Co se týče možnosti vypnout hardw. akceleraci, tak jí tam nemá nikdo, je pouze v nastavení.
Můžu ti potvrdit, že v minulosti to šlo, také jsem to tak dělal.
Ovladače na grafiku mám nejnovější, ale tak zkusit to mužu znova, musím je odinstalovat a znova naistalovat? nebo stačí jen stáhnou z webu nejnovější a nainstalovat ? Jestli to nevadí když už tu mam ovladače tak že na ně nainstaluju ty další¨, dík
Pokud je novější verze ovladače, stáhnout a nainstalovat. Nainstalována bude jen jedna verze ovladače. Při případných problémech lze vrátit starší verzi zpět.
NTB Toshiba Satellite C850, Windows 8.1
píše to, že mám nejnovější, tak co ted ? nějáky nápady ?
Zkus aktualizovat Adobe Flash Player (z offi. stránek).
Po pár dnech to stále pokračuje... ale není to tak častý, prostě třeba den to nedělá vubec nebo dva, a pak to zas dva dny zlobí, neví někdo ? Ovladače mám nejnovější..
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
No jestli ti to v jiných prohlížečích nedělá, ale chceš Chrome používat, tak se s tím budeš muset smířit. Ale Flash blbne skoro všude.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Na obrázku, kde máš kliknutý pravým tlačítkem na video, to ukazuje, že to používá HTML5 přehrávač, takže Flashem to nebude, ten s tím nemá vůbec nic společnýho
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8430
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08