Přeji všem pěkný den, teda pěknější než ten můj

. Snažím se flashnout BIOS, protože mám problém snad u všech her ( buď se zvukem nebo obrazem : viz. téma: "sekání všech her"). Jeden program mi řekl že to může být BIOSem. Nemám disketovku, takže to dělám přes cd. mám motherboard od MSI k9agm4, takže jsem si stáhl AMI bios. Verze biosu, kterou ted mám v pc je 1.30 (updatovaná přes Live update 3 a tím se to asi všechno posr***) a chci tam flashnout znovu 1.30, ale ne přes windows ... Takže rebootnu system, zaadám datum a čas, napíšu amiflash.com a spustí se flashovací program. tady mám dva problémy, jako instalační soubor biosu má být soubor s příponou .exe ? protože když zadám ten, tak mi to píše špatnou velikost souboru, a druhý soubor je s příponou .130 ten instalace vezme bez problému, ale jak to vypadá, že jsem krůček od flashe tak mi to napíše : System will not be usable unless existing flash ROM is replaced with new programmed flash ROM. Please turn off the system ... To je vše, nevím co s tím.
Soubory na cd : IO.SYS, MSDOS.SYS, CONFIG.SYS (0kb), COMMAND.COM, AUTOEXEC.BAT (0kb), amiflash.com, AFUD4234.exe, A7373AMS.130,