Takže např. C_SPSecureDrive a ceta je C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\SpUserWz.exe
A pak tady koukám, že je to aspoň trošku něčím podobné...C_IfxTSSMsgTblDll..a ceta je C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\IfxTrsMs.dll..........tohle jsi chtěl vědět že jo??:-)
Schází zdrojový soubor Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Schází zdrojový soubor
bezva..tak ta cesta je trochu jinačí...ty mas bussines vistu?.....pamatujes si ty dva soubory vcera?..tak zkus je editovat/v tom registru na ne klikni a "do" C_SpURsDll zkopiruj/do udaj hodnoty/ toto: C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\IfxSpURs%s.dll a pak jeste edituj to C_PsdRsDll a do nej/udaj hodnoty/ zadej: C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\PsdRs%s.dll .. zavri registr..a restartuj..uvidime..co to udela...ale mezitim se jeste muzes podivat do slozky C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software jestli ty dva soubory tam vubec jsou... no..snad by to melo fachcit.... :)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Super super super....nic to už nepíše...já Ti mockrát děkuju.....jsi šikula....fakt jsem ti zavázaná..díky díky díky 

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
není zač...rádo se stalo :)
Ahojiky mam stejný problem mam visty home professional po nainsatlovani jelo vse v poradku ale po nejake dobe se mi zacina po kliknuti praveho tlacitka mysi obevovat C_SpURsDll nevim co stim
jel sem i podle avodu co je tady ale nepomohlo to
nevite nekdo co stim 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ahoj mela jsem stejný problem jako tady popisujete vse jsem udelala podle navodu a tak část problemu mam vyřešeno....zadala jsem regedit a tam jsem do C_SpURsDLL zadala udaj hodnoty C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\IfxSpURs%s.dll a tato tabulka uz nevyskaskuje a dokonce uz se zas spouští i program tpm ale ta druhá tabulka Resource file<C_PsdRsDLL> not found stala skáce tam jsem zadala udaj hodnoty C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\PsdRs%s.dll a to nějak nepomohlo....poradi nekdo???? jinak mam vista home premium
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4721
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 bře 2025 14:58