Schází zdrojový soubor Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Lindík_2009
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Schází zdrojový soubor

Příspěvekod Lindík_2009 » 09 bře 2009 19:01

Takže např. C_SPSecureDrive a ceta je C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\SpUserWz.exe
A pak tady koukám, že je to aspoň trošku něčím podobné...C_IfxTSSMsgTblDll..a ceta je C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\IfxTrsMs.dll..........tohle jsi chtěl vědět že jo??:-)

Reklama
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 09 bře 2009 19:13

bezva..tak ta cesta je trochu jinačí...ty mas bussines vistu?.....pamatujes si ty dva soubory vcera?..tak zkus je editovat/v tom registru na ne klikni a "do" C_SpURsDll zkopiruj/do udaj hodnoty/ toto: C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\IfxSpURs%s.dll a pak jeste edituj to C_PsdRsDll a do nej/udaj hodnoty/ zadej: C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\PsdRs%s.dll .. zavri registr..a restartuj..uvidime..co to udela...ale mezitim se jeste muzes podivat do slozky C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software jestli ty dva soubory tam vubec jsou... no..snad by to melo fachcit.... :)

Lindík_2009
nováček
Stav:

Příspěvekod Lindík_2009 » 09 bře 2009 19:28

Super super super....nic to už nepíše...já Ti mockrát děkuju.....jsi šikula....fakt jsem ti zavázaná..díky díky díky :D

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 09 bře 2009 19:32

není zač...rádo se stalo :)

Cunikk
nováček
Stav:

Příspěvekod Cunikk » 21 dub 2009 19:07

Ahojiky mam stejný problem mam visty home professional po nainsatlovani jelo vse v poradku ale po nejake dobe se mi zacina po kliknuti praveho tlacitka mysi obevovat C_SpURsDll nevim co stim :evil: jel sem i podle avodu co je tady ale nepomohlo to :huh: nevite nekdo co stim :roll:

monika.gypee
nováček
Stav:

Příspěvekod monika.gypee » 27 dub 2010 11:54

ahoj mela jsem stejný problem jako tady popisujete vse jsem udelala podle navodu a tak část problemu mam vyřešeno....zadala jsem regedit a tam jsem do C_SpURsDLL zadala udaj hodnoty C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\IfxSpURs%s.dll a tato tabulka uz nevyskaskuje a dokonce uz se zas spouští i program tpm ale ta druhá tabulka Resource file<C_PsdRsDLL> not found stala skáce tam jsem zadala udaj hodnoty C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\PsdRs%s.dll a to nějak nepomohlo....poradi nekdo???? jinak mam vista home premium

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Neznámý soubor
    od robin432 » 29 bře 2025 14:45 » v Programy ke stažení
    1
    4720
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    29 bře 2025 14:58
  • .pptx soubor ve formátu A4 Příloha(y)
    od uzivatelzacatecnik » 11 říj 2024 10:39 » v Kancelářské balíky