to Funstorm007:
Jsou lidi, kteří tomu nerozumí a hrabou se k tomu, ale všichni víme jak to dopadá:
žádná defragmentace HDD ani registrů, tucet zbytků smazaných programů, přeplněné temp, install a prefetch, tucet zbytečných informací v registrech a samé žhavení telefonů IT techniků se slovy "nejde to" .... atd.
Takhle cheš dopadnout ?
Výběr nej OS
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Výběr nej OS
Nevím co to má společného s výběrem OS ?? Jsou to jen žvásty, tak se držme prosím tématu..já jsem navrhl Vistu, kde není třeba nic moc nastavovat, jen nainstaluješ hru a hraješ...
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Spravne zpet k tematu...mas pravdu, nainstaluju hru a hraju...jenze hraju 4 hodiny, pat mi to vyhodi hlasku "program xxx prestal pracovat" a uz si nezahraju...ten save uz proste nenactu a jako kok*t nebudu kazdou hru hrat 10x se strachem ze to zase spadne...a navic mi nejaky hry vubec ani nenabehnou,jenom probliknou a konec...nebavi me to
Naposledy upravil(a) Funstorm007 dne 21 dub 2009 20:55, celkem upraveno 1 x.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tím XXX myslíš přesně co ??
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to Funstorm007:
Ještě jednou kopíruji:
Aby ti vše šlo v pořádku, instaluj do NEdělené paměti(na HDD) a používej nastavení kompatibility, DEP a Brány Firewall a stahuj pravidelně aktualizace.
Ještě jednou kopíruji:
Aby ti vše šlo v pořádku, instaluj do NEdělené paměti(na HDD) a používej nastavení kompatibility, DEP a Brány Firewall a stahuj pravidelně aktualizace.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No bud primo tu hru (např.: CoD2SP_s.exe ) nebo jenom crack
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud hraješ hry s crackem, tak se nedivím, že ti to padá 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak tak, souhlasím s memphistem. Sám jsem možnost zkouknout cracknuté GTAIV. Děs, nestabilita a hrubé chyby, kdy pokud jste do jednoho místa dojeli, hra spadla. Nejsem zastánce kupování SW, tedy zvláště toho nepovedeného (Vista,apod.), ale hry za to stojí.. 

- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
jezne na XP mi uplne ty same hry bezeli paradne...a proc???
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Existují opravné patche, právě pro optimalizace na jednotlivé OS. Samozřejmě je výrobci her uvolňují pro koupené originály. Takže pokud máš cracknutou, tak smůla.
Jinak jsem Vista Bussines smazal po dvou měsících používání, protože mi házeli modrou smrt při buzení z hybernace (XP ani W7 to nedělají). Tudíž tvrdit, že je to problém uživatele - je občas nesmysl. Dlouho se ví, že Vista nemají moc dobrou kompatabilitu s HW. A to je jeden z důvodů proč nastupují W7 a tyto problémy odtsraňují.
Jinak jsem Vista Bussines smazal po dvou měsících používání, protože mi házeli modrou smrt při buzení z hybernace (XP ani W7 to nedělají). Tudíž tvrdit, že je to problém uživatele - je občas nesmysl. Dlouho se ví, že Vista nemají moc dobrou kompatabilitu s HW. A to je jeden z důvodů proč nastupují W7 a tyto problémy odtsraňují.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Kompatibilitu s XP jsi zkoušel? Je právě mnoho lidí, kteří tomu nerozumí a nadávají na Vistu, přitom by měli nadávat na jejich blbost... Pokud zkoušíš GTA IV, tak se nedivim, je to nepovedený, mohly by to opravit další patche. Ostatní hry by jsi měl rozjet a většinu i na max.
Paulí píše:to Funstorm007:
Ještě jednou kopíruji:
Prosím Tebe, co to je - nedělená paměť (na HDD) ? To je nějaký nový termín ? Na disku tedy je nějaká paměť (cache) ale tu nerozdělíš, ani kdyby ses rozkrájel !
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3139
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 18:30