Byl by někdo ochotný, poskládat PC, na kterém se bude hrát Path of Exile 2, Diablo 4, Uncharted 4, GTA 5 offline. Nutnost 30+ FPS na 1080p. Cena nejnižší možná podle požadavků her. Nejnáročnější z her bude nejspíš ta první zmíněná (příloha).
Grafika může být i použitá.
Díky
Výběr PC podle her Vyřešeno
Re: Výběr PC podle her
Jaký je rozpočet, alespoň orientačně? Na takové asketické nároky by fakt stačila nějaká lowendová karta.
Na tohle bych nechtěl vynaložit moc peněz. Chtěl jsem 15tis i s monitorem a klávesnici. Ale reálně netuším za kolik se dá co pořídit. Jde mě jenom o tyto hry, nejsem náročný na detaily. Spíš aby to neklesalo pod 30fps ale zase nechci hrát na low detaily, jsem zvyklí z PSka.
Dodatečně přidáno po 3 minutách 10 vteřinách:
Budu kupovat i monitor z levnější kategorie, takže odezvu bude mít nižší, takže výkon abych měl 100+ fps nepotrebuji.
On to převážně bude taky první PC pro syna, minecraft a nějaký rockblox.
Dodatečně přidáno po 5 minutách 14 vteřinách:
Ikdyž se teď dívám a ty monitory nejasnou nijak drahý a papírově asi slušný
Dodatečně přidáno po 3 minutách 10 vteřinách:
Budu kupovat i monitor z levnější kategorie, takže odezvu bude mít nižší, takže výkon abych měl 100+ fps nepotrebuji.
On to převážně bude taky první PC pro syna, minecraft a nějaký rockblox.
Dodatečně přidáno po 5 minutách 14 vteřinách:
Ikdyž se teď dívám a ty monitory nejasnou nijak drahý a papírově asi slušný

No tak sem napiš ten uvažovaný monitor a klávesnici s myší, jaké mají ceny, které se odečtou od 15ti tisíc. A ještě, za kolik získáš a zda nainstaluješ Windows.
Win 11 z aukro/bazos za pár stovek
Klávesnici mám
Myš mám oblíbenou za 600,-
Monitor první co na mě vyskočilo 2390,- bez slevy
12000,- pro PC, je to reálné? Chci za xx let pořídit lepší sestavu ale aktuálně pro osmi leté dítě a moje občasné hraní stále dokola starých her, protože nové neumím, chci ušetřit a radši mu koupím lyže a kolo, chápeš…
Dodatečně přidáno po 1 minutě 23 vteřinách:
Pc si složím, windows naistaluji
Klávesnici mám
Myš mám oblíbenou za 600,-
Monitor první co na mě vyskočilo 2390,- bez slevy
12000,- pro PC, je to reálné? Chci za xx let pořídit lepší sestavu ale aktuálně pro osmi leté dítě a moje občasné hraní stále dokola starých her, protože nové neumím, chci ušetřit a radši mu koupím lyže a kolo, chápeš…

Dodatečně přidáno po 1 minutě 23 vteřinách:
Pc si složím, windows naistaluji
Na integrované grafice, byť v AMD procesoru, jmenované hry asi běžet nemusí, tak snad jen sehnat použitou kartu (Asrock) RX6600 8GB do 3000Kč.
Sestava třeba https://www.tsbohemia.cz/nakupni-kosik# ... KmBB92IVDi
Chladič v boxu procesoru, deska s chlazenou kaskádou je kvůli ceně microATX, case má 4 ventilátory (nehledám propojení), zdroj 450W.
Podle typu získané GK zaměň zdroj (550W).
Tohle jsem našel, dost bez záruky! ASUS? https://allegro.cz/kategorie/pocitacove ... 00&order=p
Sestava třeba https://www.tsbohemia.cz/nakupni-kosik# ... KmBB92IVDi
Chladič v boxu procesoru, deska s chlazenou kaskádou je kvůli ceně microATX, case má 4 ventilátory (nehledám propojení), zdroj 450W.
Podle typu získané GK zaměň zdroj (550W).
Tohle jsem našel, dost bez záruky! ASUS? https://allegro.cz/kategorie/pocitacove ... 00&order=p
Re: Výběr PC podle her Vyřešeno
Děkuji ti za námahu. Nakonec to opět vyhrál Playstation nad počítačem. K PS4 Pro pořídím PS5.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Která PC sestava je podle vás nejlepší? Příloha(y)
od Rhadley » 04 lis 2024 16:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1771
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 09:03
-
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4686
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2024 12:29
-
-
- 2
- 3359
-
od TheSalon112