Chybí složka awddrs94.sys.- nelze nabootovat PC Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Střelec 5
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Chybí složka awddrs94.sys.- nelze nabootovat PC

Příspěvekod Střelec 5 » 27 dub 2009 14:51

Dobré odpoledne kolegové,hledal jsem i na internetu ( bohužel nic potřebného ) a také jsem prošel fórum za pomoci funkce hledat, abych vyřešil problém na mém PC a bohužel se mi nepodařilo najít potřebnou informaci a proto jsem položil dotaz.
Oskenoval jsem celé PC antivirem od Nod32 a našel při důkladné analýze vir ve zvukovce ,ale v polovině procesu se zasekl celý PC a na nic nereagoval jen na tvrdý reset tlačítkem na skříni počítače.
Situace se opakovala několikrát a tak jsem se podíval na disk a bylo již nutné ho defragmentovat a to se povedlo.Po té jsem ho nechal po resetu zkontrolovat a opravit chyby a po skončení celého testu vyskočila zpráva,že je vše O.K.a Win.naběhl standardním způsobem.Po připojení na internet a otevření emailu a počítač opět celý zamrzl a nereagoval na nic a musel jít opět na reset.
Rozhodl jsem se celý Pc zformátovat a vložil do mechaniky CD s originálním instalačním programem a v Biosu nastavil bootování z CD a pokračoval dle informaci.
Počítač si načetl potřebné informace a mělo začít formátování a po cca.3 min.naskočila informace o přerušení a příčina,že není k nalezení složka awddrs94.sys. a že po stlačení F3 se ukončí instalace a dojde k resetu PC a pak to začalo odpočítávat na reset a vyskočila informace,že nemůže najít žádný pevný disk.
Po té se PC resetuje a naskočí standardním způsobem a s delší dobou najetí základní obrazovky jako by se nice nedělo.
Na radu kolegy jsem zkusil přeinstalovat Widow.XP tak jak je bez formátu PC a to se nepovedlo.Opět to hlásí že není awddrs94.sys. Bohužel je to ještě po spuštění horší protože se nedokončil celý postup a po zapnutí to hlásí na ýběr instalaci Win. a nebo šipkami přecvaknout na spuštění a pak se to rozjede na najedou widn.XP.a najede standartní obrazovka atd.pokud se to nechá na spodní záložce tak se rozběhne na instalaci WinXP.
Dle informaci tady na foru jsem zkusil najít případné chyby na:
Tento počítač - pravým správa počítače - vyskočila v prvním řádku žluté kolečko s vykřičníkem a to u PCI Device + Řadič sběrnice SM.
Zkusil jsem aktualizovat a opravovat ale nice nepomohlo.Hlásí ,že zařízeni není nainstalováno a nejde to i instalačním CD a ani z hledáním na netu.

Nevím co je to /zřejmě důležitá složka / awddrs94.sys. a jak mám nafomátovat celé PC,když to nejde.Je možné s tímto něco udělat.??????? :x :? :? Beru jakoukoliv šikovnou radu jak zformátovat PC s postupem jak na to.
Střelec 5

Reklama
Střelec 5
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Re: Chybí složka awddrs94.sys.- nelze nabootovat PC

Příspěvekod Střelec 5 » 30 dub 2009 19:19

:| Tak nikdo neví co s tím PC mám udělat??
Střelec 5

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Chybí složka awddrs94.sys.- nelze nabootovat PC

Příspěvekod Pic » 30 dub 2009 20:27

Je ten název souboru správný. Nezná jej ani Google a to je co říci? Doporučuji před instalaci disk naformátovat, třeba to je nějaký vetřelec.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Střelec 5
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Re: Chybí složka awddrs94.sys.- nelze nabootovat PC  Vyřešeno

Příspěvekod Střelec 5 » 01 kvě 2009 20:32

Na Googlu jsem hledal jak splašený a nikde nic - žádná rada. S kolegou co již v počítačích dělá spoustu let se podařilo počítač opravit - dovezl jsem mu ho domu a Hurá pacient přežil a operace se zdařila. A to prosím přes BIOS,musím řící ani jsem nevěděl,že to je možné co je v Biosu za kulišárny a spoustu nastavení.Škoda,že není nikde český návod na nastavení různých biosu.Na netu jsem našel dost stránek v anglickém jazyku a to bohužel neumím přeložit. :-( Tady byl problém ,že PC ani nechtělo nabotovat a hlásilo to po začátku botování cca.2.minutách chybu awddrs94.sys.- nelze nabootovat PC ukončete zmáčknutím F3 a dojde k resetu počítače. Zabralo to sice celý den ale opět člověk zvítězil nad hmotou ( PC ). :bigups: :idea:
Střelec 5

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
    od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem
    24
    4931
    od šulda Zobrazit poslední příspěvek
    24 dub 2025 17:54
  • Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
    od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem
    7
    3271
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    14 led 2025 22:40
  • Nelze nainstalovat W10 Příloha(y)
    od sasshrek » 08 zář 2024 13:26 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    3253
    od sasshrek Zobrazit poslední příspěvek
    08 zář 2024 15:12
  • Nelze nainstalovat Windows 11
    od helpmeboys » 04 pro 2024 14:52 » v Vše ostatní (sw)
    2
    2945
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    04 pro 2024 14:59
  • Ethernet - nelze se připojit
    od Hooper » 05 říj 2024 16:01 » v Problémy s hardwarem
    7
    2508
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    06 říj 2024 08:55

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”