Vista home premium-zamrzání prohlížeče
Vista home premium-zamrzání prohlížeče
Dobrý den. Mám problém při surfování na netu. Po cca jedné hodině se projeví tím, že se mi přestanou načítat stránky, přitom ale připojení je v pořádku, protože když např. zároveň něco stahuju jiným programem tak download jede dál. Když se tenhle problém stane, tak se projeví jen tím, že se mi přestanou načítat stránky. Jinak všechno ostatní funguje (co se týče práce s PC). Jediná možnost, jak problém odstranit, je restart. A dělá mi to jak IE, tak i Maxthon, ale také Firefox. A ještě jedna zajímavost ... čím déle nebudu v tu chvíli ten problém řešit (např. budu dál pracovat na PC s jinými programy), tak o to déle se mi bude PC restartovat ... stalo se mi už, že se mi pak PC restartoval nějakých 15 minut, resp. mluvím jen o vůbec nějaké reakci PC na stisk tlačítka restartovat a potom odhlašování a vypínání, nikoli tedy o celém restartu do naběhnutí celého systému. Systém jsem pročistil, žádná havěť by v něm být neměla, ale dělá to stále. Poradí někdo prosím, už nevím jak dál 

Re: Vista home premium-zamrzání prohlížeče
Každá infekce či škodlivý program způsobí následky, které se dotknout tebe i operačního systému, ať už bezpečnostní program to opraví či odstraní. Ale nedokáži v čem může být problém. Jedině ti mohu doporučit pročistit PC spolu s prohlížeči, programy jako jsou například CCleaner, RegCleaner apod.
Re: Vista home premium-zamrzání prohlížeče
Tak jsem to pročistil CCleanerem a taky AdvancedCare, který má být údajně taky dobrý čistič. Tak jsem zvědav, jestli to pomůže. Zaráží mi na tom to, že se to stane až po uplynutí cca 1 hodiny. Tomu nerozumím.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3079
-
od postcd
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 14:39
-
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4689
-
od Zivan
15 bře 2025 08:57
-
-
- 3
- 2465
-
od rohlicek1