instalace XP
instalace XP
Chtěl bych si přeinstalovat Xp. Měnil jsem základní desku v počítači a mám neplatné veškeré kořenové certifikty v počítači. Nemůřu se nikde přihlásit. Mám sony Vaio. Vytvořiřil jsem si recovery disk, a v nabídce tu je i možnost Recovery utility, jenže mě to do ní nechce pustit, protože po výměně základní desky to hlásí, že to je jen pro počítače sony Vaio. Co můžu udělat. Při restartu jsem se dostal i do Microsoft Windows Recovery console ale nevím jak pokračovat. Děkuji.
Re: instalace XP
Dá se v BIOSu upravit typ počítače. Protože mi to stále hlásí, že recovery tool nerozezná typ počítače. Nebo kam to zadat. Děkuji.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Problém je ve změně základní desky, která je základní součástí počítače, takže recovery ji bere jako jiný počítač. Takže jedině nová čistá instalace.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Můžu k tomu použít to CD, které se vytvořilo v Recovery tools, nebo musím mít jiné CD s windows.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš jinou základní desku, bude mít asi i jiný chipset a bude potřebovat jiné ovladače. Doporučuji čistou instalaci, nechceš-li mít další problémy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1597
-
od meda2016