instalace SP3 do XP Vyřešeno
instalace SP3 do XP
Mám na flashce instalační soubor SP3. Můžu ho bez obav spustit a nainstalovat? V diskuzích čtu, že s tím mají uživatelé někdy problémy. Když to nastane, tak se to dá odinstalovat nebo se vrátit pomocí obnovení systému ?
Re: instalace SP3 do XP
Ano můžeš ho v pohodě nainstalovat
pokuď chces mít SP 3 , nejak moc se v tom nevyznám , ale já mám XP a mám jen SP 2 a vše bez problému , ale u nějakých Hardwarových požadavků už je vyžadováno XP-SP3 takže to bude asi lepší !!!
A neměj strach , jde to v pohodě odinstalovat v Ovladacích Panelech -> Přidat nebo Odebrat ! A myslím že by to šlo i přeinstalovat sp2. A nějaký SP stejně na XP musíš mít takže buď v klidu !

A neměj strach , jde to v pohodě odinstalovat v Ovladacích Panelech -> Přidat nebo Odebrat ! A myslím že by to šlo i přeinstalovat sp2. A nějaký SP stejně na XP musíš mít takže buď v klidu !

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Sp3, skutečně někdy dělá problémy, pokud jej instalujete na PC již s mnoha nainstalovanými programy. Odebrat jde přes Přidat nebo odebrat ... a při zaškrtnutí "Zobrazit aktualizace". SP3 je nejvhodnější instalovat ihned po nainstalování nového systému a teprve potom instalovat další programy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jsou s ním problémy a stojí to za to ? Je v něm oproti SP 2 takový rozdíl ?
PS: nechci zakládat zbytečně nový topic , zajímalo by mě jen tohle. Díky
PS: nechci zakládat zbytečně nový topic , zajímalo by mě jen tohle. Díky

Tak to bohužel není můj případ. Mám disk C s kapacitou 20 GB a z toho je volných 7 GB. Těch programů mám nainstalovaných spoustu. Já bych se klidně spokojil s tou SP2, ale před měsícem vyšel článek, že Microsoft bude u XP od července poskytovat podporu ( aktualizace) jen u OS XP s SP3.
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/sof ... vista.html
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/sof ... vista.html
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Platí zásada: pokud nemáš s Windows , nebo PC problém, že něco nechodí jak má s SP2 a SP3 to zlepší, pak je důvod instalovat jej. Pokud jej zatím nepotřebuješ, obejdeš se bez něj. Nainstalovat jej můžeš, až budeš instalovat systém nově. Neuvedl jsi žádný důvod, proč jej chceš nyní nainstalovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Ty důvody uvádím níže. Odeslali jsme totiž příspěvek ve stejnou dobu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: instalace SP3 do XP Vyřešeno
Takže nezbývá, než to zkusit. Třeba to vyjde bez problémů.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1631
-
od meda2016