jak dlouho trvá instalace SP3 ?
jak dlouho trvá instalace SP3 ?
Dnes jsem spustil instalaci SP3. Šlo to celkem rychle až na dokončování instalace. V podrobnostech je napsáno čištění počítače, ale to trvá už asi hodinu a půl. Pořád mám čekat ?
Re: jak dlouho trvá instalace SP3 ?
Určitě bych to nepřerušoval.
Kdyby to trvalo půl dne, pak asi něco není v pořádku, ale pokud se to neseklo a pořád to jede, rozhodně bych do toho nezasahoval.
Kdyby to trvalo půl dne, pak asi něco není v pořádku, ale pokud se to neseklo a pořád to jede, rozhodně bych do toho nezasahoval.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Určitě nezastavovat.Když jsi začal s instalací přesvědčil jsi se ,že ho nemáš nainstalovaný ve formě aktualizace?http://windows.microsoft.com/cs-CZ/windows/help/learn-how-to-install-windows-xp-service-pack-3-sp3
Při instalaci jsi se odpojil od sítě-vypnul antivir-firewall a všechny běžící rezidenty?
Při instalaci jsi se odpojil od sítě-vypnul antivir-firewall a všechny běžící rezidenty?
V případě nečisté instalace může trvat věčně, či až skončí, začnou teprve problémy. Opravdu se vyplatí riskovat plácat SP3 na nečistý (použitý) systém?
Já jsem SP3 nainstaloval na nečistý (použitý) systém a žádné problémy teda nemám.
Notebook: Acer Extensa 5230E
Seky97: Výjimka potvrzuje pravidlo. Většinou problémy jsou.
Tak se to asi po dvou hodinách povedlo a zatím není žádný problém. Mám legální OS myslel jsem si, že po instalaci SP3 to bude chtít ověření pravosti systému, ale nechtělo. Doufám, že se mi příští týden stáhnou nové aktualizace. Psali že s SP 2 to už nebudou podporovat.
to je pravda......
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1646
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
23 zář 2024 08:28