čeština do windows 7 home premium Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Crauncher
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

čeština do windows 7 home premium  Vyřešeno

Příspěvekod Crauncher » 18 čer 2011 01:05

Zdravím, ať dělám co dělám, tak už jsem třetí den strávil nad hledáním a instalováním češtiny do Win 7 Home Premium... zakoupil jsem nový notebook s předinstalovaným tímto OS, ale bohužel byl v angličtině .. dnes jsem narazil na balíček češtiny a naistaloval přes vistalizator, jenže mi to před otevřením programu hlasí nějaké chyby a taky v pruběhu instalovaní té češtiny, když to odklikám a restnu pc, tak při zapnutí ta čeština funguje pouze u stavu baterie HP Recommended přeloženo na Doporučeno společností HP, v tomto počítači se mi vůbec nezobrazují názvy disků a podobné chyby po celém pc, když dám přes vistalizátor zpátky angličtinu, tak potom funguje vše jak bylo... Jak mám prosím nainstalovat tu češtinu ???? Díky

Reklama
Suril
Level 3
Level 3
Stav:

Re: čeština do windows 7 home premium

Příspěvekod Suril » 18 čer 2011 01:27

Čeština by spolu se všemi ostatními jazykovými balíčky měla být k dispozici přes Windows Update. Zkus se podívat do svého centra aktualizací a nechat si zobrazit i skryté aktualizace. Třeba tam budou i ty jazykové balíčky. Asi bych nezkoušel instalovat češtinu do OS přes software nějaké třetí strany.
I believe in winners and loosers and in freedom to fail

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 18 čer 2011 08:57

Přes Windows Update to umí jen edice Profesional a Ultimate. Home premium zůstává takové, jaké ho koupíš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Crauncher
nováček
Stav:

Příspěvekod Crauncher » 18 čer 2011 09:35

Takže nelze nainstalovat češtinu ? :( A co takhle stáhnout win 7 Home premium v cz a reinstnout NB a potom zadat ten můj klíč co mám na certifikátu ?... CO všechno se při reinstalaci win 7 zruší? Jelikož jsem si ještě nebyl schopný ani rozdělit disky...Smaže se mi úplně vše, tak jak u XP?

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 18 čer 2011 09:52

Jo ale je problém to někde stáhnout, pokud to stáhneš z nějakýho warez fóra na v tom na 75% bude nějakej vir nebo něco a legálně se to nedá, jedině z msdn ale tak to taky nějak nejde (apoň mě to teda nešlo).
Jinak pokud to přeinstaluješ tak budeš muset sehnat na všechno ovladače a co se tady několikrát řešilo tak lidem po reinstalaci ntb nešly klávesy Fn i když měly ovladače všechny.
Btw, kde jsi to koupil? Se divím že tam daly EN verzi, zkus se poptat u prodejce.
Just Fucking Google It!

Crauncher
nováček
Stav:

Příspěvekod Crauncher » 18 čer 2011 10:13

No jo, ale tak něco se musí dát dělat snad, ne ? Myslíš, že je to až tak velké riziko z warez for, uložta a podobně ? V čem to riziko teda spočívá ? Koupil jsem jej u gigacomputer.cz

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 18 čer 2011 10:16

Pošli mi link na ten ntb.
Třeba ti tady někdo řekne ja to z msdn stáhnout, mě to psalo něco jako že to stáhnout nemůžu. navíc psát legální pkey do warez windowsu bych nedělal, nevíš co to kam posílá.
Just Fucking Google It!

Crauncher
nováček
Stav:

Příspěvekod Crauncher » 18 čer 2011 10:19

NB se jmenoval takhle HP G62-b45em black, jenže ho budeš muset najít někde jinde, protože z těch stránek hned jak potvrdili objednávku ho smazali :( pokud chceš i paramtery, tak má 2.53 GHz i5 dvoujádro,4Gb RAM,Přepínatelnou grafiku s 1Gb vlastní a 1,7 sdílenou Radeon HD 5470

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 18 čer 2011 10:45

Měli by tam mít napsáno že ten předinstalovanej windows je EN verze, pokud to tam nemaj tak bys měl mít právo na reklamaci.. (aspoň myslím)
Just Fucking Google It!

Crauncher
nováček
Stav:

Příspěvekod Crauncher » 18 čer 2011 11:16

Tak teď už jsem si to posral úplně :lol: zajímalo by mě proč mi vistalizátor píše tuhle chybu, když jej chci nainstalovat:
Vistalizator 2.40: Error loading system configuration

Some errors occured during initialization:
Unable to use this version of Windows 7. This Build
(7601) is not supported.
Make sure you have the latest version of Windows.

Sorry, I cannot continue. Please write to
vistalizator@gmail.com to get help.

A přitom to má normápně fungovat ne ?

iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod iDkcz » 18 čer 2011 12:24

Hned v prvním a druhém řádku popisu chyby máš odpověď na svou otázku, proč Ti to nejde. Apropo mě Vistalizator na Windows 7 Home Premium šel bez problémů.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )

Crauncher
nováček
Stav:

Příspěvekod Crauncher » 18 čer 2011 14:17

teď už nemůžu ani vrátit angličtinu, vistalizátor ji nemá v nabídce a navíc když na cokoliv kliknu pravým tak se mi zobrazí jenom open v nabídce, nic víc a nemůžu se dostat ani do ovladacích panelů a podobné faily mám po celém NB... Co mám teda dělat, aby mi vistalizátor šel normálně a správně nainstaloval tu češtinu ?

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Čer 2011 15:13) ---

Lidi pomůžete mi někdo ??????? Teď už se mi ani nezobrazuje HP Recovery, nemůžu přesouvat ani mazat soubory, prostě nic, jazyk nejde vrátit a vistalizátor píše čtyři různé error logy... POMOOOOOOC

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”