čeština do windows 7 home premium Vyřešeno
čeština do windows 7 home premium Vyřešeno
Zdravím, ať dělám co dělám, tak už jsem třetí den strávil nad hledáním a instalováním češtiny do Win 7 Home Premium... zakoupil jsem nový notebook s předinstalovaným tímto OS, ale bohužel byl v angličtině .. dnes jsem narazil na balíček češtiny a naistaloval přes vistalizator, jenže mi to před otevřením programu hlasí nějaké chyby a taky v pruběhu instalovaní té češtiny, když to odklikám a restnu pc, tak při zapnutí ta čeština funguje pouze u stavu baterie HP Recommended přeloženo na Doporučeno společností HP, v tomto počítači se mi vůbec nezobrazují názvy disků a podobné chyby po celém pc, když dám přes vistalizátor zpátky angličtinu, tak potom funguje vše jak bylo... Jak mám prosím nainstalovat tu češtinu ???? Díky
Re: čeština do windows 7 home premium
Čeština by spolu se všemi ostatními jazykovými balíčky měla být k dispozici přes Windows Update. Zkus se podívat do svého centra aktualizací a nechat si zobrazit i skryté aktualizace. Třeba tam budou i ty jazykové balíčky. Asi bych nezkoušel instalovat češtinu do OS přes software nějaké třetí strany.
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přes Windows Update to umí jen edice Profesional a Ultimate. Home premium zůstává takové, jaké ho koupíš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Takže nelze nainstalovat češtinu ? :( A co takhle stáhnout win 7 Home premium v cz a reinstnout NB a potom zadat ten můj klíč co mám na certifikátu ?... CO všechno se při reinstalaci win 7 zruší? Jelikož jsem si ještě nebyl schopný ani rozdělit disky...Smaže se mi úplně vše, tak jak u XP?
Jo ale je problém to někde stáhnout, pokud to stáhneš z nějakýho warez fóra na v tom na 75% bude nějakej vir nebo něco a legálně se to nedá, jedině z msdn ale tak to taky nějak nejde (apoň mě to teda nešlo).
Jinak pokud to přeinstaluješ tak budeš muset sehnat na všechno ovladače a co se tady několikrát řešilo tak lidem po reinstalaci ntb nešly klávesy Fn i když měly ovladače všechny.
Btw, kde jsi to koupil? Se divím že tam daly EN verzi, zkus se poptat u prodejce.
Jinak pokud to přeinstaluješ tak budeš muset sehnat na všechno ovladače a co se tady několikrát řešilo tak lidem po reinstalaci ntb nešly klávesy Fn i když měly ovladače všechny.
Btw, kde jsi to koupil? Se divím že tam daly EN verzi, zkus se poptat u prodejce.
Just Fucking Google It!
No jo, ale tak něco se musí dát dělat snad, ne ? Myslíš, že je to až tak velké riziko z warez for, uložta a podobně ? V čem to riziko teda spočívá ? Koupil jsem jej u gigacomputer.cz
Pošli mi link na ten ntb.
Třeba ti tady někdo řekne ja to z msdn stáhnout, mě to psalo něco jako že to stáhnout nemůžu. navíc psát legální pkey do warez windowsu bych nedělal, nevíš co to kam posílá.
Třeba ti tady někdo řekne ja to z msdn stáhnout, mě to psalo něco jako že to stáhnout nemůžu. navíc psát legální pkey do warez windowsu bych nedělal, nevíš co to kam posílá.
Just Fucking Google It!
NB se jmenoval takhle HP G62-b45em black, jenže ho budeš muset najít někde jinde, protože z těch stránek hned jak potvrdili objednávku ho smazali :( pokud chceš i paramtery, tak má 2.53 GHz i5 dvoujádro,4Gb RAM,Přepínatelnou grafiku s 1Gb vlastní a 1,7 sdílenou Radeon HD 5470
Měli by tam mít napsáno že ten předinstalovanej windows je EN verze, pokud to tam nemaj tak bys měl mít právo na reklamaci.. (aspoň myslím)
Just Fucking Google It!
Tak teď už jsem si to posral úplně
zajímalo by mě proč mi vistalizátor píše tuhle chybu, když jej chci nainstalovat:
Vistalizator 2.40: Error loading system configuration
Some errors occured during initialization:
Unable to use this version of Windows 7. This Build
(7601) is not supported.
Make sure you have the latest version of Windows.
Sorry, I cannot continue. Please write to
vistalizator@gmail.com to get help.
A přitom to má normápně fungovat ne ?

Vistalizator 2.40: Error loading system configuration
Some errors occured during initialization:
Unable to use this version of Windows 7. This Build
(7601) is not supported.
Make sure you have the latest version of Windows.
Sorry, I cannot continue. Please write to
vistalizator@gmail.com to get help.
A přitom to má normápně fungovat ne ?
Hned v prvním a druhém řádku popisu chyby máš odpověď na svou otázku, proč Ti to nejde. Apropo mě Vistalizator na Windows 7 Home Premium šel bez problémů.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
teď už nemůžu ani vrátit angličtinu, vistalizátor ji nemá v nabídce a navíc když na cokoliv kliknu pravým tak se mi zobrazí jenom open v nabídce, nic víc a nemůžu se dostat ani do ovladacích panelů a podobné faily mám po celém NB... Co mám teda dělat, aby mi vistalizátor šel normálně a správně nainstaloval tu češtinu ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Čer 2011 15:13) ---
Lidi pomůžete mi někdo ??????? Teď už se mi ani nezobrazuje HP Recovery, nemůžu přesouvat ani mazat soubory, prostě nic, jazyk nejde vrátit a vistalizátor píše čtyři různé error logy... POMOOOOOOC
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Čer 2011 15:13) ---
Lidi pomůžete mi někdo ??????? Teď už se mi ani nezobrazuje HP Recovery, nemůžu přesouvat ani mazat soubory, prostě nic, jazyk nejde vrátit a vistalizátor píše čtyři různé error logy... POMOOOOOOC
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4641
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 bře 2025 08:57
-
-
- 6
- 7845
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek